cofetaria-timeea-torturi-de-nunta

Cofetaria Timeea

Oamenii au nevoie de ceva dulce in viata lor. Stim foarte bine acest lucru. Astfel, bucuriile dulci ale vietii sunt pasiunea noastra, savoarea este indeletnicirea noastra de baza, iar calitatea este principiul care ne ghideaza zilnic activitatea.

bb-cakes-boutique

BB Cakes Boutique

Fie ca este vorba de un CandyBar deosebit pentru nunta ta, evenimente corporate pentru munca sau aniversarea persoanei iubite – poti fi sigur ca vei iesi in evidenta.

tonka-laborator-de-cofetarie-artizanala

Tonka - Laborator de Cofetarie Artizanala

Candy Bar Timisoara - Evenimente Gourmet. Laborator de cofetarie artizanala cu ingrediente premium, 100 % naturale ce creeaza deserturi artizanale contemporane originale.

la-marquise-cofetare-boutique

La Marquise - Cofetarie Boutique

La Marquise inseamna inainte de toate mult suflet, pasiune si credinta. Retetele sunt atent selectionate si materia prima folosita este gourmet, de la ciocolata Valhrona, lacacao olandeza, nuci, migdale, coniacuri si pana la lichioruri frantuzesti.

montecatini-torturi-personalizate-la-nunta

Montecatini

Povestea ta + talentul si priceperea noastra = un tort special, spectaculos si gustos pentru cea mai importanta zi din viata ta! Gustul si savoarea sunt prioritatea noastra, indiferent de provocarea pe care o primim de la miresele noastre. Ne plac nuntile personalizate, elegante, rafinate si spunem un mare ``DA`` creatiilor originale care spun o poveste.

miss-cake-candy-bar-nunta

Miss Cake

Cream adevarate opere de arta comestibile pentru diverse ocazii, printre care nunti, botezuri, petreceri aniversare si evenimente corporate. Cofetarii nostri sunt adevarati maestri artizani care prin pasiune si atentie la detalii va garanteaza ca produsul final nu va uimi doar prin aspect, cat si prin gust.