salon-angelo-rochii-mireasa

Salon Angelo

Salon Angelo va ofera o gama larga de rochii de mireasa, de ocazie, create de prestigiosi designeri italieni. O rochie de mireasa Angelo reprezinta un design unic si inovator combinat cu cele mai bune materiale pentru a realiza un produs cu adevarat deosebit oferit clientelor noastre, la preturi accesibile.

freya-wedding

Freya Wedding

Freya Wedding a dorit să aducă un concept nou în Timișoara și să ofere consiliere în ceea ce privește alegerea rochiei de mireasă și accesorizarea acesteia. Pornind de la această idee, în cadrul showroom-ului veți găsi o atmosferă relaxanta cu cafea și muzică bună dar și un personal pregătit să vă ofere sfaturi pentru alegerea rochiei mult visate.

valerie-mariage-salon-rochii-mireasa

Valerie Mariage

Salonul de rochii de mireasa si accesorii, Valerie Mariage, este reprezentant oficial al brandurilor Aire Barcelona, Allure Bridals, Anna Rosa, Lorenzo Rossi, Pronavias-W1, Tarik Ediz si Valerie in Timisoara.

butterfly-code-rochii-de-mireasa

Butterfly Code

Miresicile din Timisoara merita sa aiba chiar in orasul lor posibilitatea de a-si achizitiona o rochie de mireasa exclusivista, aristocrata, creata de designerii de top ai lumii fashion. Mireselor romantice, dar pretentioase, care stiu ce vor, care adora eleganta si rafinamentul – le uram bun venit in salonul Butterfly Code!

pour-elle-mariage-salon-rochii-mireasa

Pour Elle Mariage

Pour Elle Mariage iti ofera rochii de mireasa Rosa Clara si Modeca, de o calitate exceptionala, create de celebri designeri spanioli si olandezi pentru ca tu sa radiezi de fericire in cea mai importanta zi din viata ta.

eveline-fashion-rochii-mireasa-comanda

Eveline Fashion

De-a lungul timpului, Eveline Fashion a conceput diverse modele de rochii, majoritatea unicat, dar si plecand de la modele alese de clienti, in aceasta idee incepand colaborarea cu renumita creatoare de rochii de mirese si de gala, cotata printre primele cinci la nivel mondial, Oksana Mukha.

salon-marguerite-rochii-de-mireasa

Salon Marguerite

Ne dorim sa va simtiti speciale in ziua nuntii voastre, ne dorim sa va cunoastem, sa ascultam povestea! Veniti pregatite sa fiti rasfatate, incurajate si indrumate in alegerea rochiilor si serviciilor ce vor desavarsi o zi perfecta!

sposa-toscana-rochii-mireasa

Sposa Toscana

Ne bucura faptul ca putem contribui la ziua cea mare si importanta din viata dumneavoastra. Ne dedicam cu mult drag activitatii de a gasi modelul, marimea perfecta, de a discuta chiar si croiul, designul rochiei cu viitorele mirese.