alex-hreniuc

Alex Hreniuc

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul fotografiei de nuntă, Alex știe că nu este ușor să mulțumești o mireasă. Cu acest gând Alex și-a dorit mereu să se autodepășească și să creeze concepte diferite pentru fiecare cuplu în parte. Pe parcursul drumului său în fotografie, Alex a călătorit în peste 77 de țări și a surprins momente speciale de la aproximativ 300 de nunți

daniel-budau-fotografii-nunta-timisoara

Daniel Budau Photography

Sunt fotograf profesionist de nunta din anul 2009. Desi fotografia a fost doar un hobby la inceput, acesta s-a transformat in cativa ani intr-o adevarata pasiune si intr-un job full time care ma tine mereu cu aparatul foto in mana. Cu mare drag ma deplasez oriunde in tara sau in strainatate pentru experiente si evenimente noi!

fauritorii-de-amintiri-servicii-foto-video

Fauritorii de Amintiri

Am creat echipa "Fauritorii De Amitiri" din dorinta de a "fauri" cele mai frumoase amintiri si pentru a va oferii servicii foto video la cele mai inalte standarde.Ne deplasam oriunde in tara si in afara tarii pentru a "faurii" cele mai frumoase amintiri. De asemenea putem realiza invitatii electronice pentru nunta si botez.

inlight-studio-foto-nunta

InLight Studio

InLight Studio este o echipa tanara avand o vasta experienta in domeniul fotografiei si a videografiei de nunta. Drept urmare avem un portofoliu de 1483 de nunti realizate.

redfx-media-fotografie-de-nunta

RedFX Media - David Ovidiu Photography

Echipa RedFX Media va ofera servicii Foto Video profesionale pentru evenimentele importante din viata voastra. Venim cu o alta viziune in ceea ce priveste fotografia de nunta. Ne place culoarea rosie si culoriile tari in general.

inkon-media-pro-servicii-foto-video-nunta

Inkon Media Pro

Inkon Media Pro este format dintr-o echipa tanara, dinamica si plina de idei. Unii dintre noi suntem foarte creativi, altii extrem de atenti la detalii. Am pornit de la premisa calitate la pret bun iar serviciile si produsele oferite vorbesc de la sine. Pentru evenimentul cel mai important din viata voastra va punem la dispozitie atat servicii foto cat si servicii video.

bliss-photography

Bliss Photography

Hedrea Corina - Bliss Photography Imaginile mele, dincolo de profesionalism, eleganta si pasiune, devin... o parte din mine. Si fiecare amintire a voastra este si a mea, iar amintirile voastre sunt si ale mele.

co2-studio-fotografie-de-nunta-timisoara

Co2 Studio

Suntem Co2 Studio pentru ca noi suntem 2 Cosmini, unul mai diferit ca celalalt, dar uniti de aceeasi pasiune pentru fotografie. Artistic, suntem ca un duo fantastic, cam ca Batman si Robin, inarmati cu aparate performante si ochi ageri, dar fara colanti :)

xdreammedia-foto-video-nunta-timisoara

XdreamMedia

Echipa XdreamMedia are in spate multe realizari, multi clienti multumiti, dar mai ales, experienta necesara pentru a garanta reusita evenimentului tau.

amalo-media

Amalo Media

Imortalizam perfect amintirile dumneavostra, fie ca sunt din ziua nuntii, a botezului sau al oricarui alt tip de eveniment special si le conservam pentru a fi pastrate pentru totdeauna in capsula timpului.