Date de Contact
miss-daisy

Miss Daisy

 Piata Unirii nr. 6, et. I Timisoara

 0756 034 333

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

0.0

din 5.0

0 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Miss Daisy – Florile tale in Timisoara

Accentul se pune, in ziua de azi, pe calitate si pe personalizare, pe brandurile artizanale – ce reusesc sa creeze produse diferite, personalizate si subtile.

Ceea ce isi doreste publicul modern, rafinat si educat nu mai sunt produsele ostentative, produsele de serie sau brandurile mondiale – adevarate embleme ale luxului.

Miss Daisy – atelier de creatie florală si decoratiuni – este un brand artizanal din Timisoara care le propune clientilor sai aranjamente florale, buchete si decoratiuni originale, de calitate si asortate cu preferintele clientilor.

Realizam decoruri florale pentru evenimente – atat corporate cat si personale, buchete de flori pentru diverse evenimente, dar si decoratiuni cu nuante speciale – in functie de sezon.

Ne adresam oamenilor carora le plac florile, culorile si dichisul, si care doresc produse florale asortate personalitatii si preferintelor pe care le au. Ne plac oamenii deschisi, cu care impartasim valori comune – carora dorim sa le oferim produse care sa le sopteasca originalitate, personalizare si calitate.

Solicita-le acum oferta, gratuit prin Wedding-Box!

MD_1-minMD_5-minMD_9-minMD_12-minMD_15-minMD_18-minMD_21-minMD_24-min
MD_2-minMD_6-minMD_10-minMD_13-minMD_16-minMD_19-minMD_22-minMD_25-min
MD_3-minMD_7-minMD_11-minMD_14-minMD_17-minMD_20-minMD_23-min

 Piata Unirii nr. 6, et. I Timisoara

 0756 034 333