floraria-kinga-noemi-buchete-de-mireasa

Floraria Kinga Noemi

Floraria Kinga Noemi iti pune la dispozitie buchete de mireasa si aranjamente florale deosebite care iti vor transforma nunta intr-un colt de basm! Alege originalitatea pentru ziua cea mare!

flower-design-aranjamente-florale-de-nunta

Flower Design - Daniel Berecici

Nu iti oferim doar flori, ci un design floral inedit, pentru ca nunta ta sa fie exact asa cum ti-o imaginezi sau chiar mai mult decat atat! Tu ne spui tema nuntii, iar noi ne te vom surprinde!

atelierul-de-flori-timisoara

Atelierul de flori Timisoara

Atelierul de flori realizeaza buchete si aranjamente florale inedite la comanda pentru ca nunta ta sa fie asa cum ai visat-o. "Servim cu drag, pasiune si recunostinta nevoile de flori in Timisoara si localitatile limitrofe".

floraria-crina-flori-nunta

Floraria Crina

In cea mai deosebita zi a vietii, va doriti ca totul sa fie perfect. Atunci de ce sa nu lasati fiecare sarcina pe mana unui profesionist specializat? Personalul florariei Crina are o experienta vasta in aranjamente florale pentru nunti si suntem siguri ca ne putem adapta oricaror cerinte aveti.

floraria-essenza-aranjamente-florale

Floraria Essenza

Respectul si dragostea pentru flori sunt prezente de generatii in familia noastra, insa asemeni creatorilor de parfumuri, abia recent am reusit sa ajungem la “Essenza” . Din toata frumusetea naturii, la noi gasesti essenza!

iulias-flower-shop

Iulia's Flower Shop

Sustinem originalitatea si ne straduim sa personalizam fiecare dintre cererile tale, astfel incat de fiecare data sa primesti ceea ce te reprezinta. Indiferent de motiv vrem sa iti fim aproape si sa transformam orice eveniment intr-un moment unic din viata ta.