ciprian-alupoae

Ciprian Alupoae

Vreau sa ofer cuplurilor cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii lor pastrand experienta placuta fara a intrerupe cursul zilei. Anual, fotografiez nu mai mult de 20 de nunti pentru a putea oferi, calitate, atentie la detalii si nevoile cuplurilor fotografiate si pentru a putea edita si preda fotografiile in format digital in maxim 2 saptamani.

adrian-cuba

Adrian Cuba

Suntn Adrian Cuba si realizez fotografii de nunta in Iasi sau in alte localitati. Fiecare nunta trebuie tratata cu atentie si creativitate diferita. Ziua nuntii trebuie abordata cu grija pentru a oferi o fotografie de nunta de cea mai buna calitate. 

studio-alb

Studio Alb

Echipa StudioAlb este formata din oameni cu foarte multa experienta, profesionisti formati in situatii diverse, de la conferinte si evenimente de business pana la nunti si sedinte foto particulare. In functie de eveniment, tinuta noastra este adecvata, iar prezenta noastra este intotdeauna una agreabila.

cristi-timofte

Cristi Timofte

In acest domeniu o latura importanta este interactiunea cu oamenii, cum te percep ei si cum ii percepi tu, de aceea cred ca in calitate de fotograf profesionist trebuie sa fiu tot ce mirii isi doresc sa fiu.  

ciprian-vatamanu

Ciprian Vatamanu

Garantez un produs final foto calitativ, o colaborare cat mai deschisa, si ma implic in a impartasi tuturor clientilor din experienta mea ca fotograf de nunta, pentru a realiza un produs ce va depasi asteptarile dumneavoastra.

alex-pascariu

Alex Pascariu Photography

In viziunea mea fotograful ideal, in special cand vine vorba de fotografia de nunta, este persoana care insumeaza urmatoarele seturi de valori: talent, educatie, profesionalism si munca, imbinandu-le in asa fel incat sa poata oferi clientilor cea mai placuta experienta fotografica si desigur, fotografii de neuitat.

fotograf-nunta-iasi

Daniel Mihai Condurachi

Consider ca orice lucru de calitate necesita in primul rand timp. De asemenea, dand din timpul tau este un semn de respect.