floral-studio

Floral Studio

Un design inedit, o locatie centrala cu parcare in fata, cadouri, flori si plante variate. Poti sa ne treci pragul si sa admiri florile zilnic de la 9 dimineata si, cu siguranta, vei fi incantat si tentat sa surprinzi placut printr-un cadou floral, eventual livrat. Si cum florile puncteaza momentele importante ale vietii, fiecare eveniment poate avea un accent stilat, marca Floral Studio®!

floraria-myosotis

Floraria Myosotis

Va oferim servicii florale la preturi avantajoase, servicii de calitate. Oferim seriozitate si punctualitate.

saria

Saria

Dincolo de business, ne face mare placere sa ne vedem clientii multumiti. De foarte multe ori ii vedem fericiti!

floraria-white-dream

Floraria White Dream

Decoratiunile de nunta sunt rezultatul muncii unei intregi echipe de profesionisti. Echipa noastra, o echipa de oameni talentati, reuseste de fiecare data sa realizeze decoratiuni si aranjamente florale pentru evenimente importante din viata clientilor nostrii.

floraria-rosalia

Floraria Rosalia

Iti oferim servicii avantajoase, si de asemenea, garantam seriozitate si punctualitate. Avem aranjamente florale deosebite, cosuri de flori, gama variata de buchete de mireasa, flori in cutie. Pe scurt, avem flori pentru toate gusturile! 

fleur-boutique

Floraria Fleur Boutique

Pe scurt, serviciile si florile noastre sunt sustinute de garantia noastra de satisfactie a clientului, cu promisiunea noastra de prospetime si calitate, de fiecare data.