Date de Contact
amiral-events-style

Amiral Events & Style

 Str Campina, nr. 51-53, Cluj-Napoca

 0740 037 301

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

5.0

din 5.0

1 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Amiral Events va pregateste, incepand cu anul 2018, pe langa Sala Gold si Sala Diamond, o a treia sala de evenimente, Sala Platinum. Asta pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni!

Astfel, dispunem de sali elegante, cu elemente clasice dar si moderne avand o capacitate de la 150 la 600 de locuri, open space, ventilatie centralizata, parcare, acces WI-FI cu un design elegant dar care permite un decor in conformitate cu dorintele dumneavoastra.

Amiral Events & Style este locul ideal pentru evenimentul dumneavoastra de vis, unde veti trai momente de neuitat.

Cele trei sali de evenimente elegante (Sala Gold, Sala Diamondsi Sala Platinum) sunt decorate cu stil si atentie la detalii, dispun de o parcare generoasa, o bucatarie proprie aflata sub indrumarea unor bucatari profesionisti. In plus, va oferim o serie de servicii optionale care vin in completarea evenimentului asa cum v-ati dorit. Mai mult, locatia este una linistita, perfecta pentru zile memorabile.

Sala de evenimente Amiral Events & Style vine in intampinarea dumneavoastra cu organizarea oricarui gen de eveniment privat: nunta, botez, aniversare, petrecere privata sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene, echipa noastra va ofera o locatie de vis, consultanta de specialitate si un management de calitate care garanteaza calitatea evenimentului propus.

 

amiral-events-sali-e-nunta-1amiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral events
amiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral events
amiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral eventsamiral events

Marneanu Andreea

1 Review

5.0 / 5

Servicii ireprosabile!

Data review-ului: 16/10/2017

 Str Campina, nr. 51-53, Cluj-Napoca

 0740 037 301