chic-bonbon

Chic Bonbon

Fiecare idee are in spate o poveste, un vis…Chic Bonbon nu face exceptie! Motto-ul nostru este: Magic inside, beauty outside! 

chocodor

Chocodor

Chocodor iti indulceste nunta oferindu-ti tot ceea ce ai nevoie de la tortul miresei, tortul nasilor, candy bar sau platouri asortate pe mese, pana la mici cadouri dulci pentru invitati.

leclair-magique

L'eclair Magique

L'eclair Magique iti indeplineste orice vis... cu gust, iar evenimentul tau, e de fapt si al meu! Tot ce tu vrei, eu pot!

cofetaria-boema-cluj

Cofetaria Boema

La Boema desavarsim arta cofetariei prin calitatea ingredientelor şi diversitatea cremelor si aromelor utilizate, dar mai ales prin daruinta si pasiunea cu care cofetarii nostri se apleaca asupra creatiilor lor avand ca unic scop satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi.

la-bonbonniere

La Bonbonniere

Macarons, briose, tarte si torturi decorate cu flori, fiecare dintre ele au o parte din sufletul nostru. Le facem cu drag, doar din ingrediente naturale pentru a putea oferi clientilor nostri produsele de calitate pe care le doresc pentru evenimentele importante din viata lor.

candy-bar-nunta-cluj

La Casa

Lasa tortul, candy barul si marturiile de nunta in grija noastra. Le preparam dupa retete originale si folosim cele mai bune ingrediente.