belle-et-boheme

Belle et Boheme

Salon Rochii de Mireasa in Cluj MORI LEE, Madeline Gardner New York, Victoria Jane si Ronald Joyce. Rochii de mireasa stil printesa, rochie de mireasa stil sirena.

fleurs-de-mariee-salon-rochii-de-mireasa

Fleurs de Mariee

Avand o experienta de 12 ani in domeniul rochiilor de mireasa, salonul nostru este definitia unei tehnici impecabile si a profesionalismului ireprosabil. Fleurs de Mariee isi produce rochiile de mireasa intr-un atelier specializat, de catre o echipa extraordinara de tailori profesionisti, instruiti si formati la scolile de profil din Franta.

salon-rochii-de-mireasa-cluj-ma-cherie

Salonul Ma Cherie

Salonul Ma Cherie ofera modele de rochii de mireasa spectaculoase si gratioase, create intr-o gama variata, astfel incat fiecarei viitoare mirese, sa i se ofere oportunitatea de a-si gasi acea rochie speciala

sophie-wedding-house

Sophie Wedding House

Situat intr-o locatie speciala din Cluj Napoca, parcul Barnutiu sau Parcul Central, cu o vedere superba catre lacul Chios, Sophie Wedding House este este un salon de lux cu rochii de mireasa, rochii de seara si pantofi. Doar in acest salon poti sa vezi superbele rochii de mireasa si de seara Rosa Clara.

rochii-de-mireasa-cluj-legendary

Legendary Wedding Boutique 

Legendary Wedding Boutique este cel mai nou boutique de lux din inima Transilvaniei, gata sa iti ofere rochia pe care o visezi. Echipa din spatele Legendary Wedding Boutique este formata din iubitori ai frumosului, dedicati. Personalul din salon te va ghida printr-o experienta de neuitat in timp ce designerii nostri iti contureaza visele cu mare atentie la detalii.