ioana-racolta-solista-muzica-live

Ioana Racolta

Solista muzica live pentru evenimente diverse, muzica usoara, pop, populara si de petrecere, muzica romaneasca veche si muzica romaneasca moderna.

vibes-live-band

Vlad Gliga & Vibes Live Band

Muzica live, energie si o trupa de tineri pregatiti sa iti creeze un eveniment memorabil - Acestia suntem noi si iti va placea cu siguranta repertoriul nostru.

m4music-muzica-live-all-inclusive

M4music - muzica live ALL INCLUSIVE

Șansa de a uni  mai multe genuri  într-o nunta cu muzică live (si anume: muzica clasica, pop-rock,muzica ușoară, dance, etno,  muzica populara autentica din orice regiune) ne-a fost dată de faptul că, pe de o parte, ne-am dorit să integrăm in programul nostru cât mai multe preferințe ale mirilor care ne-au ales pentru nunta lor, iar pe de alta parte, de faptul ca suntem o trupă cover compusă din muzicieni profesioniști și în același timp consacrați în diferite genuri muzicale.

remakers

Remakers

Cu un sunet compact si energie debordanta, cu o bucurie de a canta molipsitoare, ‘Remakers’ transcede conventionalul, spulbera monotonia trecand cu lejeritate de la clasice riff-uri rock la binecunoscute beat-uri disco-pop!

cantabile-quartet

Cantabile Cvartet

Prin daruire si profesionalism, abordam diferite genuri muzicale, de la muzica clasica, conceputa pentru traditionalul cvartet de coarde pana la muzica de divertisment, cover-uri, pop-rock, muzica de film, tango-uri, alese de noi si prelucrate pentru cvartetul de coarde.

trupa-muzicantii

Trupa Muzicantii

Trupa Muzicantii este probabil singurul grup muzical ai carui membri vin din toate sferele muzicii, de la rock la clasica si jazz, de la formule restranse (piano-bar) la fanfare, coruri si orchestre.

tonyjayband-pop-opera-project

TonyJay&Band / Pop-Opera Project

TonyJay sustine momente muzicale, solo sau alaturi de band-ul sau la cele mai diverse evenimente, acumuland o experienta importanta in domeniu. Acesta este initiatorul proiectului Pop-Opera Project, o remarcabila combinatie de voci pop si opera, care va oferi evenimentului tau un contrast iesit din comun.

trupa-cover-nunta-cluj-policrom

Policrom

Trupa Policrom propune un repertoriu bogat de muzica usoara-divertisment live (pop, rock, dance, reggae etc), intr-o formula care include tobe/percutii, chitari electrice si acustice, chitara bass, clape, vioara, o voce masculina si una feminina. Va fi o placere sa fim noi cei care vom da tonul distractiei la nunta voastra!