ioana-racolta-solista-muzica-live

Ioana Racolta

Solista muzica live pentru evenimente diverse, muzica usoara, pop, populara si de petrecere, muzica romaneasca veche si muzica romaneasca moderna.

remakers

Remakers

Cu un sunet compact si energie debordanta, cu o bucurie de a canta molipsitoare, ‘Remakers’ transcede conventionalul, spulbera monotonia trecand cu lejeritate de la clasice riff-uri rock la binecunoscute beat-uri disco-pop!

cantabile-quartet

Cantabile Cvartet

Prin daruire si profesionalism, abordam diferite genuri muzicale, de la muzica clasica, conceputa pentru traditionalul cvartet de coarde pana la muzica de divertisment, cover-uri, pop-rock, muzica de film, tango-uri, alese de noi si prelucrate pentru cvartetul de coarde.

m4music-muzica-live-all-inclusive

M4music - muzica live ALL INCLUSIVE

Șansa de a uni  mai multe genuri  într-o nunta cu muzică live (si anume: muzica clasica, pop-rock,muzica ușoară, dance, etno,  muzica populara autentica din orice regiune) ne-a fost dată de faptul că, pe de o parte, ne-am dorit să integrăm in programul nostru cât mai multe preferințe ale mirilor care ne-au ales pentru nunta lor, iar pe de alta parte, de faptul ca suntem o trupă cover compusă din muzicieni profesioniști și în același timp consacrați în diferite genuri muzicale.

vibes-live-band

Vlad Gliga & Vibes Live Band

Muzica live, energie si o trupa de tineri pregatiti sa iti creeze un eveniment memorabil - Acestia suntem noi si iti va placea cu siguranta repertoriul nostru.

trupa-muzicantii

Trupa Muzicantii

Trupa Muzicantii este probabil singurul grup muzical ai carui membri vin din toate sferele muzicii, de la rock la clasica si jazz, de la formule restranse (piano-bar) la fanfare, coruri si orchestre.

tonyjayband-pop-opera-project

TonyJay&Band / Pop-Opera Project

TonyJay sustine momente muzicale, solo sau alaturi de band-ul sau la cele mai diverse evenimente, acumuland o experienta importanta in domeniu. Acesta este initiatorul proiectului Pop-Opera Project, o remarcabila combinatie de voci pop si opera, care va oferi evenimentului tau un contrast iesit din comun.

trupa-cover-nunta-cluj-policrom

Policrom

Trupa Policrom propune un repertoriu bogat de muzica usoara-divertisment live (pop, rock, dance, reggae etc), intr-o formula care include tobe/percutii, chitari electrice si acustice, chitara bass, clape, vioara, o voce masculina si una feminina. Va fi o placere sa fim noi cei care vom da tonul distractiei la nunta voastra!