Date de Contact
mens-club

MEN's CLUB

 str. Regele Ferdinand, nr.6, Cluj Napoca

 0736 779 688

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

0.0

din 5.0

0 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Men`s Club reprezinta un concept exclusiv pentru barbatii care apreciaza vestimentatia distinsa si se adreseaza celor care vor sa se remarce prin eleganta si stil. Va punem la dispozitie tinute de gala, smart casual si office.

In magazinul nostru de prezentare beneficiati de asemenea si de consiliere vestimentara in alegerea tinutei perfecte pentru dumneavoastra, care sa va surprinda personalitatea.

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, iar mirele trebuie sa completeze perfect tabloul nuntii si sa completeze cu succes grandoarea tinutei miresei. La Men’s CLUB iti gasesti tinuta de mire in functie de stilul tau. Fie ca preferi tinute mai putin coventionale si doresti sa iesi in evidenta cu un costum de mire colorat sau cu accesorii chic, fie ca preferi clasicul costum de mire tip frac sau elegantul costum de mire tip smoching, la Men’s Club vei avea parte de consiliere personalizata.

De asemenea, la Men’s Club gasesti toata suita de accesorii necesare pentru ca eleganta ta sa fie desavarsita: pantofi de mire de cea mai buna calitate, papioane simple sau cu personalizate in functie de preferintele tale, butoni, cravate, curele, chiar si ceasuri care sa iti completeze perfect tinuta.

Te asteptam la Men’s Club in Cluj Napoca, pe strada Regele Ferdinand, nr. 6. Alocati suficient timp pentru a arata impecabil in costumul de mire. Totul depinde de alegerea elementelor perfecte pentru intreaga ta tinuta.

Poti solicita oferte si direct pe Wedding Box! Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe butonul de solicita oferta si sa ne lasi un mesaj cu ce te intereseaza.

costum de mirecostum de mire cluj men's clubcostum de mire cununie civilacostum de mire clasic elegantcostum de mire chiccostum de mire cu accesoriitinuta barbati casualcostum cununie civila
costum de mire cluj fracmen's club cluj costumecostum barbati clujcostum de mire clasic men's clubcostum de mire negrumire clujtinuta barbati chicpantofi de mire eleganti
costum de mire cluj elegantcostum de mire cluj elegant clubtinuta miremen's club clujcostum de mire negru clasictinuta de mire eleganta clujfrac negru cluj

 str. Regele Ferdinand, nr.6, Cluj Napoca

 0736 779 688