atelier-gina-butiuc

Atelier Gina Butiuc

Cu o experienta de 15 ani in realizarea costumelor, camasilor si accesoriilor barbatesti la comanda, Atelierul Gina Butiuc este optiunea pentru barbatul care doreste un produs exclusivist, realizat special pentru el.

papionette

Papionette

Stim toti ca pentru a fi elegant nu este suficient sa imbracam doar un costum, in marea majoritate a cazurilor accesoriile fac diferenta. Fie ca ai nevoie de un papion pentru costumul de mire, o tinuta casual sau o intalnire de afaceri, la Papionette vei gasi accesoriile potrivite cu care sigur vei iesi din anonimat. Papionette, accesoriile care fac diferenta!

papiox

Papiox

Papiox este un magazin cu accesorii unice pentru barbati si femei, perfect pentru personalizarea tinutei mirilor!

anna-mischin-costum-mire-cluj

Anna Mischin

Anna Mischin este un atelier de moda clujean care, de peste 15 ani, a facut o adevarata traditie din creatiile business sau de ceremonie lucrate la comanda. Va invitam sa va programati la o sesiune de consiliere gratuita si vom gasi, impreuna, cele mai bune optiuni pentru dumeavoastra.

artizan-costume-mire-cluj

Artizan

O intalnire la birou, sau pur si simplu la o cafea oriunde in oras, intre consilierul nostru si tine. In cadrul acesteia veti stabili pe de o parte care iti sunt dorintele si asteptarile, iar pe de cealalta parte, veti hotari impreuna cat de mult ar trebui schimbata actuala imagine si pana unde esti dispus sa iti parasesti zona de confort.

costum-mire-cluj

Legendary Wedding Boutique

Legendary Wedding Boutique este cel mai nou boutique de lux din inima Transilvaniei, gata sa iti ofere costumul perfect de mire.