image-in-frame

Image in Frame Videography

Va ofer un film al nuntii, din punctul de vedere al unui invitat, care va este alaturi in ziua nuntii incepand cu pregatirile si se distreaza (filmand) alaturi de nuntasi pe ringul de dans, pana dupa tort.

sarafilms

SaraFilms

Suntem Madalin si Simona, suntem un cuplu pasionat de imagine si emotie. Traim o poveste frumoasa de iubire si ne place de asemenea sa povestim prin imagini cele mai frumoase momente din viata ta. Dar hai sa nu mai vorbim despre noi, ci despre povestea vostra de iubire…

razvan-dale-studio

Razvan Dale Studio

Va ofer viziunea, experienta, resursele si pasiunea mea, pentru a obtine impreuna setul unic de imagini, pentru nunta voastra.

dani-wolf-photography

Dani Wolf Photography

Numele meu este Dani Wolf si sunt de profesie fotograf. Am absolvit scoala de fotografie in anul 2008 si dezvoltarea mea profesionala a fost una continua pana in prezent, serviciile mele fotografice fiind solicitate atat pentru nunti ...

nova-film-studio

Nova Film Studio

Consider ca o filmare este mai reusita daca sunt puse in valoare sentimentele reale existente intre cei doi si nu actoria. Deviza Nova Film Studio in cateva cuvinte: calitate, seriozitate, profesionalism si mult-mult zambet !

artsy-vibes-fotograf-nunta-cluj

Artsy Vibes

Ma inspira tot ce este nou! Sunt curioasa si adaptabila la situatii inedite! In fotografie caut sa ii surprind pe oameni intr-un mod care sa le fie pe plac si sa îi avantajeze. Imi plac oamenii noi, pe care îi întalnesc, zi de zi.

cest-lavi-photography

C'est Lavi Photography

C'est Lavi Photography ofera servicii de fotografie profesioniste in Cluj pentru nunti si nu numai. Povesti spuse prin imagini.

liana-haitonic-photography

Liana Haitonic Photography

Servicii de fotografie de nunta, portret si eveniment in Cluj-Napoca.

oc-photography-fotografi-nunta

OC Photography

Daca va doriti niste fotografii vesele, colorate, care sa redea cat mai fidel esenta si sa spuna povestea zilei nuntii voastre, daca va doriti sa aveti niste fotografi "altfel" care stiu cum sa va ajute sa va simtiti confortabil in fata aparatului foto, atunci nu ezitati sa-i contactati pe OC Photography.   

ciprian-cenan-photography

Ciprian Cenan Photography

Ciprian Cenan Photography ofera toată gama de servicii, începând de la fotografierea evenimentului, ședințe foto, până la printuri și albumul foto de nuntă.

andrei-vrasmas-photographer

Andrei Vrasmas Photographer

Andrei Vrasmas Photographer va capta cu mult profesionalism in fotografiile sale emotiile traite in timpul nuntii, astfel incat voi sa va puteti aminti cu drag de clipele minunate traite in ziua cea mare, chiar si dupa ani si ani.