Date de Contact
buchetaria

Buchetaria

 Calea Turzii, nr. 29, Cluj-Napoca

 0755 229 372

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

5.0

din 5.0

6 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Buchetaria poate fi enorm: un camp de branduse, doi oameni imbratisandu-se, o lume zambind dimpreuna.  Gandurile noastre bune, despre flori si despre voi, randuite dupa cum urmeaza, pot fi o “buchetarie”.

Vorbele despre floare nu trebuie “inflorate”. Floarea isi emana singura povestea si povestirea. Floarea e expresie si exprimare. Purtata de oameni sau “inmarmurita” in chip de aranjament, floarea e urma palpabila a gandului bun. Florile sunt semne si semnale de “gand bun”, fireste, asezate in felurite chipuri, asocieri si desfasurari.

Ce oferim, asadar: buchete de mireasa, buchete pentru nase, accesorii florale (bratari, coronite, cocarde, décor lumanari, décor masina, etc), aranjamente florale pentru ceremonie (indoor sau outdoor), aranjamente florale pentru restaurant.

 

 

 

18-buchetaria-buchet-de-mireasa-rosubuchetaria-aranjamente-satoribuchetaria4-buchetaria-aranjament-nunta-rustic7-buchetaria-aranjament-clasic-elegant10-buchetaria-aranjament-nunta-boema14-buchetaria-aranjament-forestiere-nunta17-buchetaria-aranjament-floral-blue21-buchetaria-flori-aranjament-boem24-buchetaria-aranjament-boem
buchetaria-aranjament-wildbuchetaria-buchet-lalele-albe2-buchetaria-aranjament-african-style5-buchetaria-aranjament-exotic8-buchetaria-aranjament-exotic-nunta11-buchetaria-aranjament-delicat-nunta15-buchetaria-aranjament-pastel-nunta19-buchetaria-aranjament-rustic22-buchetaira-aranjamente-florale-boem25-buchetaria-aranjament-boem
buchetaria-buchet-romanticbuchetaria-flori-wedding-box3-buchetaria-aranjament-summer-joy6-buchetaria-aranjament-dark-colours9-buchetaria-aranjament-nunta-boema12-buchetaria-aranjament-sarbatoarea-muzicii16-buchetaria-aranjament-romance20-buchetaria-aranjament-exotic23-buchetaira-aranjamente-florale-boem

Radu Paula

1 Review

5.0 / 5

Mult peste așteptări!!! Nu doar ca am colaborat foarte bine și am gasit soluția optimă pentru nunta noastră dar, lăsându-ne pe mâna Roxanei, inclusiv in ceea ce privește buchetul miresei, am fost întâmpinați in ziua nunții de surpize deosebite. Aranjamentul sălii a fost exceptional iar detaliile au fost realizate cu o deosebită atenție. Mulțumim pentru tot!!! Recomandăm cu drag! M|P

Data review-ului: 10/10/2017

Timofti Mariana

2 Review-uri

5.0 / 5

Ma bucur enorm ca am colaborat cu @Buchetaria la nunta noastra. Buchetele, aranjamentele de masina si prezidiu, cocardele, lumanarile, toate au iesit perfect. A fost o colaborare de suflet si recomand tuturor mirilor. La cat mai multe proiecte de succes si...suflet:)

Data review-ului: 19/09/2017

Andreea Andreica

1 Review

5.0 / 5

Fetele de la Buchetaria sunt super, recomand cu incredere! Am ales firma de pe net dupa o singura poza si un nume inspirat. Mi-am zis ca trebuie sa fie creativi si nu m-am inselat. Dupa cateva mesaje schimbate mi-am dat seama ca Buchetaria e the one. Fie ca alegeti sa mergeti pe aranjamente clasice sau ceva mai traznit, Roxana este ajutorul de care aveti nevoie. Pe mine m-a ajutat enorm. Vorbesti cu ea, ii spui ce idei ai si deja are in minte flori pe care le aranjeaza in gand pentru ca mai apoi sa se materializeze in ceva super. Seriozitate si profesionalism all the way. Multumesc mult Buchetaria!

Data review-ului: 11/07/2016

Hordila Roxana

1 Review

5.0 / 5

Buchetaria ne-a fost alaturi inca din prima clipa, cu entuziasmul si profesionalismul debordant. Calitatea serviciilor si flexibilitatea a fost foarte mare si asta a facut ziua noastra si mai frumoasa. Impreuna cu Buchetaria am pus la cale o nunta ca-n povesti. Totodata originalitatea de care Buchetaria a dat dovada in identificarea aranjamentelor care sa se potriveasca cu conceptul nuntii noastre ne fac sa recomandam calduros serviciile lor mai departe!

Data review-ului: 21/06/2016

Niculae Nicoleta Lucia

2 Review-uri

5.0 / 5

Absolut minunat! Aranjamente florale deosebite! Vă mulţumim din suflet! :)

Data review-ului: 07/06/2016

Farcas Mioara

1 Review

5.0 / 5

Recomand Buchetaria si pe Roxana deoarece stie sa surprinda exact ceea ce iti doresti, incearca sa iti descopere stilul si se adapteaza perfect. Roxana e o persoana deschisa la sugestii, atenta la detalii, flexibila si profi care face tot posibilul sa iti ofere ceea ce iti doresti.

Data review-ului: 25/05/2016

 Calea Turzii, nr. 29, Cluj-Napoca

 0755 229 372