Date de Contact
bob-radulescu

MC Bogdan Bob Radulescu

 Cluj-Napoca

 0744 959 224

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

5.0

din 5.0

1 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Bogdan “BOB” Radulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. E actor, om de televiziune, prezentator de evenimente, formator de opinie si un dusman declarat al celor care pun interesul propriu mai presus de orice, dar la acest aspect nu vom intra aici in detalii;) Putini stiu insa ca Bogdan este un veritabil maestru de ceremonii cand vine vorba de unul dintre cele mai frumoase momente din viata fiecaruia si anume, ziua nuntii.

Ce face un MC? Cum anume va poate ajuta Bob sa aveti un eveniment perfect? Ei bine, pe langa latura glumeata pe care cu totii o stim si care este indispensabila intr-o zi de mare sarbatoare, acesta are o sensibilitate aparte si o modalitate ingenioasa prin care ii face pe nuntasi, dar si pe miri sa vada nunta cu alti ochi. Cu ajutorul cuvintelor atent alese, dar spuse din sufllet, acesta poate transforma orice moment intr-unul emotionant, care va ramane mereu in sufletul mirilor.

Daca il veti alege pe Bob drept MC la nunta voastra, veti avea alaturi un prieten adevarat, dincolo de orice. Un prieten care stie sa se distreze si sa ii indemne si pe altii sa o faca, dar si un suflet cald, profund, care nu va va dezamagi asteptarile.

 

bob-radulescu-ms-nunta-clujmaestru-de-ceremonii-nunta-cluj-bogdan-bob-radulescubogdan-bob-radulescu-maestru-de-ceremonii-nunta-cluj-napocaMC-nunta-cluj-bogdan-bob-radulescu-3
maestru-de-ceremonii-nunta-cluj-bob-radulescubobmaestru-de-ceremonii-nunta-cluj-bob-radulescu-2Maestru-de-ceremonii-nunta-cluj-bogdan-bob-radulescu-
bogdan-bob-radulescu-nunta-clujBogdan Bob Rădulescu. MC nunta clujMC-nunta-cluj-bogdan-bob-radulescu

Marian Lorena

1 Review

5.0 / 5

Il recomand pe BOB din tot sufletul. In ziua nuntii (si nu numai) a fost pentru noi, nu cel mai bun MC, ci cel mai bun prieten. Incepand de acasa si pana la plecarea ultimului invitat a fost alaturi de noi, ne-a dat sfaturi foarte bune, a punctat toate momentele esentiale ale nuntii si ne-a facut sa ne simtim foarte speciali. Bob e "ce trebe" in ziua nuntii.

Data review-ului: 05/09/2018

 Cluj-Napoca

 0744 959 224