Date de Contact
wedding-planner-alexandru-costin

Wedding Planner Alexandru Costin

 Cluj-Napoca

 0743 940 874

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

3.3

din 5.0

3 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Wedding Planner Alexandru Costin

Cu pasiune si mult drag pentru organizarea impecabila, implicare si prezenta de spirit, imbin intr-o maniera profesionista consultanta pentru alegerea celor mai adecvati furnizori cu organizarea minutioasa a tuturor detaliilor care fac ca ziua nuntii sa se aseze in inima mirilor si a invitatilor cu multa bucurie.

Impreuna cu voi, dragi miri, parcurgem etapele organizarii nuntii, presarand din plin personalitate si originalitate, pentru ca nunta sa poarte amprenta voastra prin tematica, ambianta, emotii si distractie.

Desfasurarea nuntii strabate numerosi pasi, ce implica furnizori, task-uri incadrate in timp, scenarii si detalii importante care fac diferenta, dar totodata, in ziua nuntii, mireasa si mirele traiesc clipe aparte, simt emotii unice si sunt inconjurati de cele mai dragi persoane, alaturi de care impartasesc bucuria acestei zile de poveste.

Viitori miri, va recomand sa tineti pentru voi numai bucuria si emotiile, iar desfasuratorul sa-l lasaţi in grija wedding plannerului, ce va face ca totul sa decurga cursiv, conform dorintelor voastre.

In partile cheie ale evenimentului, prezint si introduc momente artistice sau momente speciale ale nuntii, fiind si Maestru de Ceremonii.

 

alexandru-costin-wedding-planner-17www.claudiaveja.com Imagesalexandru-costin-wedding-planner-07alexandru-costin-wedding-planner-11alexandru-costin-wedding-planner-12alexandru-costin-wedding-planner-04
alexandru-costin-wedding-planner-08alexandru-costin-wedding-planner-09alexandru-costin-wedding-planner-14alexandru-costin-wedding-planner-05alexandru-costin-wedding-planner-10alexandru-costin-wedding-planner-03
alexandru-costin-wedding-planner-16alexandru-costin-wedding-planner-13www.claudiaveja.com Imagesalexandru-costin-wedding-planner-15alexandru-costin-wedding-planner-06

Ciaca Laura Madalina

1 Review

5.0 / 5

The best!!!

Data review-ului: 23/01/2019

Ciaca Laura Mădălina

1 Review

0.0 / 5

Recomand cu drag si încredere!!! Un om dedicat si pasionat de ceea ce face... Îți mulțumim Alex Costin pentru dedicarea ta si pentru profesionalismul de care ai dat dovada. Ne-ai întrecut Așteptările 😄

Data review-ului: 07/05/2018

Diana Muresan

1 Review

5.0 / 5

Alex ne-a ajutat enorm in organizarea nuntii mult visate, a fost atent la toate detaliile, a tinut totul in frau si a creat o atmosfera frumoasa, cu multa distractie.

Data review-ului: 25/09/2017

 Cluj-Napoca

 0743 940 874