Date de Contact
anca-signature

SIGNATURE EVENTS by Anca Cornea

 

 0745 184 397

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

5.0

din 5.0

1 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Signature Events by Anca Cornea – Wedding Planner Cluj

Ne intalnim, ne cunoastem si povestim depre voi doi si depre povestea voastra. Identificam impreuna,  recomandam cu incredere, planuim momentul, organizam detaliile, implementam conceptul, ne bucuram de experienta traita, construim amintiri, radem mult si intotdeauna ramanem prieteni! Simplu, nu?

SIGNATURE EVENTS se contureaza dupa o experienta de 12 ani in industria ospitalitatii. Cu un portofoliu de peste 3000 de evenimente organizate, experiente memorabile in evenimentele personale, am dobandit experienta planificarii si implementarii proiectelor de succes, precum si dezvoltarea unor parteneriate durabile cu furnizorii de servicii reprezentativi din acest domeniu.

 

VALORILE SIGNATURE

signature events by anca cornea

 

Pornim de la personalitatea, dorintele, visurile si idealurile voastre. Venim cu idei pe care le punem in aplicare si construim impreuna evenimente memorabile si noi amintiri pentru o viata!

Scriem povestea voastra din experienta – cu pasiune, emotie, bucurie si cream momente care iti taie respiratia!

Alegeți SIGNATURE EVENTS by Anca Cornea pentru organizarea nuntii voastre si veti salva TIMP, veti beneficia de consultanta de SPECIALITATE, veti primi SOLUTII pentru rezolvarea oricarei situatii neasteptate, veti fi INFORMATI in permanenta despre status-ul nuntii voastre si veti avea parte de o coordonare IMPECABILA in ziua cea mult asteptata.

Astfel va veti bucura in LINISTE de momentul vostru, veti ramane cu zambetul pe buze si cu amintirea unui eveniment REMARCABIL, numai bun de povestit nepoților :)!

Aștept cu mare drag sa ne intalnim si sa va cunosc pe voi si povestea voastra!

 

 

 

signature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca cornea
signature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca cornea
signature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca corneasignature events by anca cornea

Gogu Daniela

1 Review

5.0 / 5

Signature Events este, pentru mine, cu siguranta o alegere de 5*! Pe piata de servicii de azi, calitatea nici nu se mai pune in discutie ... este evident ca trebuie sa fie la cote maxime. Ceea ce ne ofera Signature Events este mult mai mult: acel ingredient fara de care nu rezista nici o colaborare de lunga durata: INCREDERE. Increderea ca esti pe maini bune, ca provocarile inerente vor fi solutionate cu multa creativitate, ca flexibilitatea si deschiderea companiei te vor sprijini de la inceput pana la sfarsit astfel incat tu si invitatii tai sa aveti o experienta minunata! Colaborez cu Anca Cornea de mai bine de 10 ani, pe diverse proiecte, si o recomand cu cea mai mare placere si cu siguranta ca veti avea o experienta de 5*!

Data review-ului: 22/11/2017

 

 0745 184 397