dream-events

Dream Events

Dream Events a aparut pe piata din dorinta de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Organizarea unui eveniment presupune promtitudine si atentie la detalii, o atitudine care ne caracterizeaza si care sta la baza activitatii noastre pentru fiecare eveniment organizat.

eventos

Eventos

Mai mult decat o agentie de evenimente, Eventos reprezinta efortul unei echipe de oameni, care lucreaza impreuna din pasiune pentru a oferi momente cu adevarat unice si servicii de o calitate ireprosabila.

anthurium-events

Anthurium Events

Anthurium Events doreste sa va fie alaturi pentru a transforma nunta intr-o sarbatoare plina de amintiri frumoase. Noi va vom ajuta in conturarea tabloului de nunta prin decoratiuni si aranjamente care vor impresiona prin stil, caracter unic si eleganta.

iam-wedding-planner-ioana-mihet

Ioana Alina Mihet - IAM Your Wedding Planner

Eu sunt Ioana Mihet, wedding planner pasionat, cu o experienta de peste 100 nunti. Altfel. Relaxate. Cu miri zambitori si entuziasmati. Cu miri care nu asteapta sa treaca ziua, ci care ar vrea ca fiecare moment sa dureze cel putin 3 zile si 3 nopti, ca in povesti.

silk-events-event-planner-cluj

Silk Events

We create, You celebrate! Suntem pasionati de ceea ce facem si dorim sa va oferim serviciile noastre de planificare, coordonare si styling, pentru a crea un pachet personalizat, care va reflecta viziunea, stilul si sensibilitatea dumneavoastra.