dream-events

Dream Events

Dream Events a aparut pe piata din dorinta de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Organizarea unui eveniment presupune promtitudine si atentie la detalii, o atitudine care ne caracterizeaza si care sta la baza activitatii noastre pentru fiecare eveniment organizat.

eventos

Eventos

Mai mult decat o agentie de evenimente, Eventos reprezinta efortul unei echipe de oameni, care lucreaza impreuna din pasiune pentru a oferi momente cu adevarat unice si servicii de o calitate ireprosabila.

anthurium-events

Anthurium Events

Gasirea unei teme perfecte de nunta poate fi la fel de dificila ca si alegerea rochiei de mireasa, dar noi pornim de la cateva sfaturi pretioase care vor facilita luarea acestei decizii. Tema nuntii poate fi complexa sau subtila, dar oricum ar fi, aceasta trebuie sa reflecte stilul vostru, al mirilor.

silk-events-event-planner-cluj

Silk Events

We create, You celebrate! Suntem pasionati de ceea ce facem si dorim sa va oferim serviciile noastre de planificare, coordonare si styling, pentru a crea un pachet personalizat, care va reflecta viziunea, stilul si sensibilitatea dumneavoastra.