love-story-events-wedding-planner

Love Story Events - Wedding Planner

Ce este un Wedding Planner? Hai sa aflam impreuna! Totul porneste de la multa caldura sufleteasca, apoi incet-incet presaram un miros de bucurie, amestecat cu stralucire, iar in ziua cea mare mirii respira fericire.

dream-events

Dream Events

Dream Events a aparut pe piata din dorinta de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Organizarea unui eveniment presupune promtitudine si atentie la detalii, o atitudine care ne caracterizeaza si care sta la baza activitatii noastre pentru fiecare eveniment organizat.

vanilla-events

Vanilla Events

Nunta cu aroma de vanilie este intotdeauna definita prin stralucire, eleganta si bun gust, insa unicitatea fiecareia nu este data de brosele perlate sau de gingasia dantelei, ci de cuplurile care ne trec pragul.

iam-wedding-planner-ioana-mihet

Ioana Alina Mihet - IAM Your Wedding Planner

Eu sunt Ioana Mihet, wedding planner pasionat, cu o experienta de peste 100 nunti. Altfel. Relaxate. Cu miri zambitori si entuziasmati. Cu miri care nu asteapta sa treaca ziua, ci care ar vrea ca fiecare moment sa dureze cel putin 3 zile si 3 nopti, ca in povesti.

silk-events-event-planner-cluj

Silk Events

We create, You celebrate! Suntem pasionati de ceea ce facem si dorim sa va oferim serviciile noastre de planificare, coordonare si styling, pentru a crea un pachet personalizat, care va reflecta viziunea, stilul si sensibilitatea dumneavoastra.