Date de Contact
gabriela-popescu-make-up-2

Gabriela Popescu Make Up

 Str. Paris, Nr. 55, Cluj-Napoca

 0746 155 768

Viziteaza furnizorul:

 Solicita Oferta  Adauga Review

5.0

din 5.0

7 Review-uri

Calitatea Serviciilor

Promptitudine

Profesionalism

Flexibilitate

Gabriela Popescu Make Up ofera servicii profesioniste de machiaj atat pentru mirese cat si pentru orice ocazii speciale.

Gabriela Popescu a absolvit Facultatea de Arta si Design in Cluj-Napoca si are o experienta de peste 7 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani a realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Piera, Benvenuti, Guess Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar a avut si placerea sa lucreze cu persoane publice cum ar fi : Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua.

A absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si a participat la nenumarate Masterclassuri de make-up din tara.
A tinut ateliere de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii, se ocupa de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj, scrie aproape zilnic pe blogul ei despre beauty si este trainer la Fashion Academy.
Machiajele preferate sunt acelea relizate pentru viitoarele mirese,
pentru ca, spunea ea, nimic nu se compara cu emotia si energia
pozitiva pe care i-o daruiesc miresele.

 

gabriela-popescu-make-up-machiaj-mireasa-contur-negrugabriela-popescu-make-up-de-mireasagabriela-popescu-make-up-roz-mireasaMake-up cununie civilamachiaj de mireasa nuante marogabriela-popescu-make-up-artist-machiaj-mireasagabriela-popescu-make-up-artist-machiaj-miresegabriela-popescu-make-up-machiaj-roz-mireasaMake Up Puternic de seara
gabriela-popescu-make-up-machiaj-mireasagabriela-popescu-make-up-machiaj-de-mireasa-clujgabriela-popescu-make-up-mireasamake up natural cununie civilagabriela-popescu-make-up-machiaj-stridentgabriela-popescu-make-up-artistgabriela-popescu-make-up-artist-machiaj-natural-mireasagabriela-popescu-make-up-mireasa-vintage
Machiaj elegant de mireasagabriela-popescu-make-up-mireasa-clujgabriela-popescu-make-up-artist-clujgabriela-popescu-make-up-artist-machiaj-de-mireasagabriela-popescu-make-up-wedding-boxgabriela-popescu-make-up-machiaj-pentru-mireasagabriela-popescu-make-up-machiaj-mireasa-clujgabriela-popescu-make-up-machiaj-pastel-mireasa-cluj

David Diana Monica

2 Review-uri

5.0 / 5

Gabriela mi-a realizat mai multe machiaje frumoase, impecabile, mai ales cel din ziua nuntii, care a rezistat pana seara tarziu. :) Este o persoana prietenoasa, care te binedispune si te face sa revii cu placere la ea in studio!

Data review-ului: 16/04/2018

Oana Crisan

2 Review-uri

5.0 / 5

Recomand cu incredere, am fost foarte inspirata sa apelez pentru ziua nuntii la Gabriela Popescu, mi-a realizat un machiaj la care nici nu visam :) Sa nu mai vorbim de vibe-ul extraordinar pe care l-am primit de la ea in dimineata nuntii. Multumesc pentru tot! :)

Data review-ului: 28/06/2016

Dobrotchi Helga

1 Review

5.0 / 5

Ma numesc Helga si as recomanda-o pe Gabi cu mare drag pentru orice fel de machiaj. Pot sa zic ca machiajul meu de mireasa a fost cel mai reusit si am fost foarte multumita!

Data review-ului: 09/07/2015

Sandu Adina

1 Review

5.0 / 5

Gabi este recomandarea mea in materie de machiaj pentru orice eveniment. Este o fire calda si draguta care iti explica fiecare etapa in parte, Iti da sfaturi in functie de ce te avantajeaza in functie de conturul fetei si culoarea ochilor. Am colaborat cu ea si cu siguranta voi mai colabora cu ea si pe viitor pentru alte evenimente.

Data review-ului: 08/07/2015

Alina Dragoste

1 Review

5.0 / 5

Recomand cu incredere serviciile oferite de Gabriela

Data review-ului: 05/07/2015

Pitutiu Georgiana

1 Review

5.0 / 5

Eu am fost norocoasa castigatoare a unui concurs organizat online de catre Gabriela iar premiul a constat intr-un machiaj de ocazie. Am fost placut surprinsa cand am aflat ca pot sa aleg oricand vreau sa merg sa profit de acel machiaj (desi in concurs preciza ca trebuie sa merg in decurs de o luna) eu am ajuns dupa 1 an la Gabriela! Si in ce moment mai potrivit decat…propria cununie civila? Mi-a placut foarte mult machiajul, eu l-am dorit natural si exact asa l-am primit. Am putut sa o intreb orice curiozitate mi-a trecut prin minte. Atmosfera a fost faina, cu muza buna iar despre Gabriela nu am decat cuvinte de lauda. Este foarte grijulie, perfectionista si se vde in rezultatele ei ca dispune de mult bun gust ( este foarte important pentru un make up artist). O recomand tuturor viitoarelor mirese din Cluj si nu numai!

Data review-ului: 01/07/2015

Diana Mocean

1 Review

5.0 / 5

Ma numesc Diana si as recomanda-o pe Gabriela cu mare drag si altor viitoare mirese, mie mi-a facut o mare placere sa colaborez cu ea.

Data review-ului: 25/06/2015

 Str. Paris, Nr. 55, Cluj-Napoca

 0746 155 768