Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Ce mire sau mireasa nu viseaza ca the „wedding day” sa fie cu adevarat „zen day”? Cine din anturajul tinerilor insuratei nu are emotii cu mult inainte de ziua cea mare pentru ca totul sa decurga conform planului in ziua cea mare?! Cautarea furnizorilor potriviti, contactarea si contractarea lor, gasirea rochiei de mireasa perfecta, a costumului de mire, florile potrivite, sala si data libera, marturii, servicii foto, video, meniu si multe altele, toate acestea necesita multa energie, organizare si rabdare. Cum sa treci prin toate acestea, cum sa eviti sa omiti ceva, cum sa ai o viziune de ansamblu asupra intregului eveniment si cum poti sa primesti indrumari? Solutia exista si este extrem de simpla: pentru a veni în ajutorul viitoarelor mirese, platforma online Wedding Box a creat TO DO LIST-UL Mireselor, un tool care iti ghideaza toti pașii în vederea organizarii nuntii perfecte.

Zen Day poate sa inceapa! De ce? Pentru ca TO DO List-ul Mireselor iti va ghida pasii in organizarea nuntii perfecte. Si, foarte important, este GRATUIT!

Apoi, acest instrument online este foarte usor de utilizat! Cum? Mai intai iti faci un cont personal unde vei seta data nuntii si vei confirma contul in mailul pe care l-ai introdus in formular. Si cam atat! Nu ramane decat sa incepi sa iti programezi nunta fara stres!

Aplicatia include 58 de pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pana la nunta. Aceste task-uri pot fi usor personalizate de tine si iti vei da seama de acest lucru imediat ce te vei apuca de treaba. De exemplu, daca pana la nunta ta este mai putin de un an, task-urile vor aparea redactate cu rosu, dar tu poti schimba data in functie de cand crezi tu ca ar trebui facute. Poti si sa stergi si descrierea task-ului si sa o personalizezi in functie de dorintele si necesitatile tale.

TO DO List-ul mireselor a fost creat pentru ca tu sa ai parte de o nunta organizata fara stres. Acest tool inovativ si practic iti puncteaza pasii de urmat, astfel incat tu sa nu ratezi nimic.  Nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai experienta in organizarea de evenimente si, evident, a nuntilor.

Si pentru ca totul sa fie cu adevarat Zen, poti sa accesezi task-urile direct de pe telefonul mobil!

Folosind acest tool, ai acces la toti furnizorii de care ai nevoie pentru nunta ta, de la sali de nunta, rochii de mireasa, costume de mire, accesorii, muzica, servicii foto, video sau muzica, event sau wedding planneri, flori, bijuterii, servicii de beauty, dulciuri, etc. Am tinut sa iti oferim si sugestii de furnizori speciali. Tuturor le poti solicita o oferta direct din Wedding Box!

Si, pentru ca ziua cea mare sa fie „zen day”, ti-am pregatit articole cu sugestii, ponturi, idei si  tendinte pe blogul Wedding Box! Te invitam, asadar, sa te inspiri!

Si pentru a fi cu adevarat zen si pentru o zen day asa cum meriti, Wedding Box ti-a pregatit o surpriza! Fa-ti acum cont pe TO DO List si vei intra in posesia a 3 vouchere, fiecare in valoare de 50 Euro! Fiecare Voucher poate fi folosit la unul din furnizorii dintr-o lista destul de consistenta pe care o gasesti AICI.

Fii zen! Noi iti oferim toate conditiile! Zen Day poate sa se apropie!

Te invitam sa ai parte de o nunta frumoasa, organizata fara cusur si, mai ales, fara stres! Fa-ti cont accesand link-urile de mai jos:

http://wedding-box.ro/cluj-napoca/to-do-list/

https://wedding-box.ro/timisoara/to-do-list/

https://wedding-box.ro/iasi/to-do-list/

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0