Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

In saloanele GETT’S hairstilistii iti realizeaza coafura de mireasa mult visata! In plus, primesti consiliere si o executie impecabila a coafurii pe care ai visat-o.

Luna aprilie inseamna si debutul sezonului nuntilor. Daca ne aplecam privirea catre trendurile prezentate de marii designeri, mireasa acestui sezon are optiuni variate si isi poate pune in valoare foarte bine personalitate si preferintele prin lookul sau. 


Mireasa romantica, visatoare poate alege o coafura diafana, cu un finis voit neglijent sau parul despletit, in bucle cascada.

Mireasa moderna sau fashion addict va opta pentru un coc cu o usoara asimetrie si cateva suvite contrast, innobilat de un accesoriu pretios, in timp ce mireasa care iubeste stilul clasic, elegant se poate orienta catre o coafura care dezvaluie chipul si curge usor catre spate, cu volum discret in zona de top. 

Tinuta coafurii pe tot parcursul evenimentului este foarte importanta, cat si sentimentul de siguranta si incredere pe care doar un specialist vi-l poate oferi. 


In saloanele GETT’S hairstilistii va pot oferi atat consiliere cat si o executie impecabila a coafurii pe care ati visat-o. Proba este inclusa!

Ofera-ti timp si incearca acum serviciile  GETT’S Color Bar Iulius Mall! Poti solicita acum o oferta prin Wedding Box!

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0