Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Trash the dress cu castigatorii concursului marca Wedding Box si Dani Wolf Photography: momente de relaxare intr-un decor superb, imortalizate in cadre de poveste!

Colibita, “marea de la munte”, acest loc de basm din inima Transilvaniei, situat la 50 de kilometri de Bistriţa, la poalele Munţilor Călimani, reprezinta nu doar un loc minunat de recreere si de petrecere a timpului liber, ci si o locatie perfecta pentru… o sedinta trash the dress.

Natura, cadrele de vis si locatia superba au facut ca totul sa fie perfect pentru o sedinta foto trash the dress: cea a castigatorilor concursului din 2017 organizat de Wedding Box si Dani Wolf Photography! Este vorba de Alexandra si Stefan, doi tineri frumosi, joviali si zambareti, care s-au casatorit la Cluj-Napoca.

trash the dress

Dani Wolf Photography

Pentru sedinta foto de la Colibita, cei doi miri si-au dat intalnire cu fotograful la Bistrita, apoi au mers impreuna spre locatia de poveste atat de apreciata de toti cei care ajung la acest lac. Vremea a tinut cu protagonistii sedintei foto, avand in vedere ca plouase torential cu cateva ore inainte de sosirea lor la Colibita.

trash the dress

Dani Wolf Photography

trash the dress

Dani Wolf Photography

Reusita acestei sesiuni ‘trash the dress’ este vizibila in fotografiile realizate de fotograful profesionist.

trash the dress

Dani Wolf Photography

“Mirii au fost foarte relaxati in timpul sedintei foto, au fost foarte degajati. Recomand tuturor viitorilor miri sa aleaga si ei o sedinta foto dupa nunta, pentru a nu aglomera prea mult aceasta zi”, precizeaza fotograful.

trash the dress

Dani Wolf Photography

Cu siguranta, amintirea unei astfel de sedinte reusite va ramane mereu in sufletul frumoasei perechi de tineri insuratei, marturie a unor momente minunate, pline de zambete si multa iubire!

trash the dress

Dani Wolf Photography

Citeste si Sedinta foto de neuitat! Protagonistii? Castigatorii concursului organizat de Wedding Box si Dani Wolf Photography! 

Trash the dress de basm in codrul cu stejari seculari

Poti sa ii soliciti lui Dani Wolf o oferta pentru nunta ta direct din Wedding Box! Daca iti doresti ca in pozele tale sa predomine culoare si bogatia elementelor de detalii, insa voi sa ramaneti la fel de naturali, aratandu-va sentimentele, Dani Wolf este fotograful pe care il cautati!

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0