Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Alegerea pieselor potrivite pentru nunta este intotdeauna o provocare pentru miri. Stim acest lucru, astfel ca va oferim o lista cu cele mai cerute piese adaptate cvartetului de coarde, din repertoriul celor de la Cantabile Cvartet. Asadar,  muzica, maestro!

Cititi si: Ofera un plus de eleganta nuntii tale cu ajutorul unui cvartet de coarde

Love & Marriage

Locul I este ocupat de coloana sonora a celebrului serial Familia Bundy, o piesa draguta, energica, amuzanta, plina de inteles. Interpretarea cvartetului va oferi un moment de neuitat nuntasilor, fiind cantata de obicei la inceputul nuntii, cand mirii sunt in sala, servind aperitivul.

Por una Cabeza – Scent of a woman

Celebrul tango din filmul “Parfum de femeie” nu poate lipsi din cadrul unei petreceri reusite. Melodia este absolut superba si poate fi folosita, daca va incumetati, chiar pentru dansul mirilor.

Coregrafia din film, care il are drept protagonist pe Al Pacino, poate fi reinterpretata, astfel incat momentul sa fie unul memorabil, fara prea mult efort. Ce poate fi mai frumos, decat un prim dans al mirilor, pe muzica live?

 

Cantabile Cvartet va poate veni in ajutor, trebuie doar sa solicitati o oferta prin Wedding Box.

Coloana sonora din Game of Thrones

Una din cele mai in voga piese in randul tineretului este coloana sonora din Games of Thrones. Interpretarea acestei piese a starnit aplauze in nenumarate randuri, fapt pentru care va recomandam sa o includeti in cadrul repertoriului ales.

Canon in D de Pachelbe

Pe locul patru in topul preferintelor mirilor se numara Canon in D de Pachelbel, o piesa din repertoriul clasic, extrem de cunoscuta si apreciata.

“Interpretam aceasta piesa de cele mai multe ori la inceputul cununiei religioase, la intrarea miresei spre altar, fiind un moment cu mare incarcatura emotionala”, transmit reprezentantele Cantabile Cvartet.

The Godfather

The Godfather este de obicei o dorinta speciala a mirilor, ca o surpriza pentru nasi, iar reacţiile acestora sunt pe masura.

“Cei mai multi miri prefera sa imbinam stilurile. La inceputul nuntii ne cer sa interpretam mai mult muzica clasica, urmand ca pe durata felurilor de mancare sa ii surprindem cu alte genuri muzicale, mai moderne, printre cerintele lor regasindu-se piese precum : Viva la Vida-Coldplay, Paradise-Coldplay, Metalica- Nothing else matters, Simply the Best-Tina Turner, Piratii din Caraibe”, transmit reprezentantele Cantabile Cvartet.

 

Cititi si: Romanta, surpriza din repertoriul Cantabile Cvartet pentru invitatii de la nunta ta. Efectul e neasteptat

Cantabile Cvartet

Cantabile Cvartet

Cvartetul Cantabile abordeaza diferite genuri muzicale, de la muzica clasica, conceputa pentru traditionalul cvartet de coarde, pastrand eleganta acesteia, pana la muzica de divertisment, cover-uri, pop-rock, muzica de film, tango-uri, selectate si prelucrate pentru cvartetul de coarde.

“Prin daruire si profesionalism, abordam diferite genuri muzicale, de la muzica clasica, conceputa pentru traditionalul cvartet de coarde, pastrand eleganta acesteia, pana la muzica de divertisment, cover-uri, pop-rock, muzica de film, tango-uri, alese de noi si prelucrate pentru cvartetul de coarde“ transmit reprezentantele Cantabile Cvartet.

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0