Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Organizarea unei nunti nu este un lucru tocmai ușor. Si chiar daca este vorba de cel mai drag si frumos eveniment din viața ta, perioada in care pui totul pe hartie, incepi sa cauti furnizori, dai telefoane, auzi sfaturi de la rude sau cunoscuti, incerci sa gasesti exact ceea ce preferi si te straduiesti sa nu uiti ceva, poate sa fie cel putin solicitanta. Pentru a veni în ajutorul viitoarelor mirese, platforma online Wedding Box a creat TO DO LIST-UL Mireselor, un tool care îți ghidează toți pașii în vederea organizării nunții perfecte.

to do list

 

 

Iti vom prezenta nu mai putin de 11 motive pentru care sa utilizezi acest tool:

 1. TO DO LIST-UL Mireselor îți ghidează toți pașii în vederea organizării nunții perfecte. Acest lucru te poate ajuta extrem de mult in organizarea evenimentului, impartind task-urile pe perioade, iar tu iti poti imparti aceste to do-uri pe perioade de timp. Si da, este gratuit!
 2. Tool-ul iti puncteaza toti pasii, astfel tu nu ratezi nimic din organizarea evenimentului, așadar nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai experienta in organizarea de evenimente si, evident, a nuntilor.
 3. Fiecare pas se muleaza dupa conceptul vostru, dupa personalitatea voastra, dupa posibilitatile financiare.
 4. Poti sa vezi foarte bine toate sarcinile pe care le mai ai de facut pentru nunta ta, direct de pe telefonul mobil, deci TO DO list-ul mireselor este extrem de accesibil.
 5. Este usor de utilizat! Mai intai iti faci un cont al tau, personal unde sa setezi data nuntii, apoi confirmi contul in mailul pe care l-ai introdus in formular. Si gata! Programarea nuntii ca la carte, fara stres, poate sa inceapa!
 6. In aplicatie ai 58 de pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pana la nunta. Acestia sunt orientativi, deci unii poti sa ii stergi sau poti adauga altii.
 7. Instrumentul vizeaza o planificare a nuntii cu un an inainte. Insa fiecare isi va nota diferit lucrurile pe care le are de facut pentru nunta. Aplicatia are prevazut un buton de unde poti sa vezi toate aceste task-uri. Daca pana la nunta ta este mai putin de un an, task-urile le vei vedea redactate cu rosu, insa poti schimba data in functie de cand crezi tu ca ar trebui facute. Poti oricand sa stergi si descrierea task-ului si sa o personalizezi in functie de dorintele si necesitatile tale.
 8. TO DO list-ul iti aduce furnizorii mai aproape! Este vorba de acei furnizori de care ai nevoie pentru marele eveniment, de la sali de nunta, rochii de mireasa, costume de mire, accesorii, muzica, servicii foto, video sau muzica, event sau wedding planneri, flori, bijuterii, servicii de beauty, dulciuri, etc. Ai parte inclusiv de sugestii de furnizori speciali care iti pot „transforma” evenimentul intr-unul cu totul si cu totul deosebit. Astfel, atunci cand esti pe anumite task-uri, in partea dreapta iti apar si furnizori. Daca apesi solicita oferta, poti sa le trimiti la toti un mail, iar ei iti vor trimite direct pe mail oferta lor si iti vor raspunde la intrebari. Totul iti este, asadar, la indemana!
 9. Atunci cand esti in cautare de inspiratie, te poate ajuta blogul Wedding Box! Pe unele task-uri exista si link-uri catre articolele de pe blog iar tu poti afla diferite trucuri sau sfaturi utile care te pot ajuta in organizare.
 10. Iti stam la dispozitie! Suntem deschisi la sugestii si idei, iar daca intampini vreo problema, ne poti contacta cu usurinta! Daca iti faci cont, vei vedea ca aceasta optiune este foarte vizibila.
 11. Nu ne-am putut abtine si ti-am pregatit o surpriza! Fa-ti acum cont pe TO DO List-ul Mireselor si vei intra in posesia a 3 vouchere fiecare in valoare de 50 Euro! Fiecare Voucher poate fi folosit la unul din furnizorii dintr-o lista destul de consistenta pe care o gasesti AICI.

to do list

Te invitam sa ai parte de o nunta frumoasa, organizata fara cusur si, mai ales, fara stres! Fa-ti cont accesand link-ul de mai jos:

http://wedding-box.ro/cluj-napoca/to-do-list/

https://wedding-box.ro/timisoara/to-do-list/

https://wedding-box.ro/iasi/to-do-list/

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0