Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Fotografiile de la nunta reprezinta un dar pretios pe care vi-l faceti in ziua cea mare si de care va veti bucura tot restul vietii alaturi de cei dragi voua. Un fotograf bun, inventiv si pasionat va va oferi sugestiile necesare pentru ca amintirile sa ramana imortalizate intr-un mod profesionist. Insa puteti si voi veni cu recomandari si idei privind locatiile preferate, sugestii despre ceea ce doriti sa fie scos in evidenta. Wedding Box va prezinta cateva idei pentru fotografii de neuitat la nunta voastra:

“Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oameniilor. Eu, ca fotograf, dau suflet fotografiilor”, spuna Moisi Bogdan Photographer, iar aceasta imagine demonstreaza exact acest lucru. Asadar, distrati-va, fiti spontani si nu uitati sa ii includeti si pe invitati in ‘jocul’ vostru!

Un cadru perfect, imortalizat la momentul potrivit, este exact ceea ce surprinde un fotograf profesionist. Claudiu Guraliuc surprinde mereu cadre absolut superbe, iar ceea ce face ca stilul lui sa fie diferit este incadrarea perfecta a subiectilor in mediul lor.

Surprinde emotii! In acest fel va veti aminti mereu de trairea momentului, de momente magice si de clipe unice in acea zi speciala. “Stilul meu este unul simplu, natural, caut sa surpind esentialul: bucuria si sinceritatea dintre oameni”, spune Benedict Art Photography.

Surprinde momente din pregatirea pentru nunta! Acele detalii sau unghiuri speciale vor face obiectul unor fotografii speciale si memorabile! “Momente magice, ascunse in infinitatea timpului, asteapta sa isi castige locul in eternitate”, este de parere Razvan Dale Studio.

Fa fata provocarilor, incearca mereu ceva diferit si bucura-te de magia momentului! Aparte de tehnica fotografica, cel care admira o fotografie va fi captat de emotia si de sentimentul pe care fotografia le transmite. In fotografiile sale, Dani Wolf Photography urmareste intotdeauna sa surprinda acest lucru si sa produca o lucrare atat perfecta din punct de vedere tehnic cat si incarcata de sentimente.

Fotografiaza obiecte cu insemnatate pentru ziua cea mare! Pantofii mirelui, papionul, pantofii de mireasa, cerceii sau alte asemenea lucruri vor subiectul unor fotografii extrem de reusite, asa cum este cea semnata de Artsy Vibes!

Colajele precum cea din fotografia alaturata fac deliciul tuturor celor prezenti la nunta ta! Personajele principale din evenimentul vostru merita sa fie subiectul unui astfel de colaj!  C’est Lavi Photography surprinde oamenii si emotiile lor, acele mici detalii pe care nimeni nu le observa. Dragut, nu-i asa?

Sa nu va fie ‘frica’ de fotografiile alb negru! In cadrul perfect, acestea devin absolut memorabile! Cel mai bun exemplu este aceasta fotografie extrem de reusita semnata de Andrei Vrasmas Photographer!

Nu uitati de invitati! O fotografie precum cea semnata Liana Haitonic Photography contureaza perfect veselia si emotia evenimentului. Iar cu un strop de spontaneitate totul devine minunat!

Dati viata celor mai nastrusnice idei pentru sedinta foto, iar amintirile vor ramane mereu speciale. Bucurati-va de voi, de preferintele voastre, simtiti-va bine si fiti fara prejudecati sau temeri! “Viata e frumoasa”, pare sa exprime aceasta fotografie minunata semnata de Atelier Candelis!

Distractia in timpul nuntii poate include si sedinta foto! Reiteram aceasta idee si va spunem ca jocul de roluri sau sincronizarea pentru un cadru sau doua creeaza momente amuzante, amintiri placute si, evident, fotografii de milioane! RIA Events Photography ne si demonstreaza acest lucru!

Cautati mereu acel element inedit care sa va incante si includeti-l in fotografii! Daca va doriti sa aveti niste fotografi “altfel” care stiu cum sa va ajute sa va simtiti confortabil in fata aparatului foto, atunci nu ezitati sa-i contactati pe OC Photography

 

Solicita o oferta direct din Wedding Box oricarui furnizor din categoria FOTO si pregateste-te sa ai amintiri de neuitat!

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0