Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Prezenta echipei de filmare pe „platoul” care il reprezinta locatia nuntii voastre este deja, de multi ani, un must-have, stiind ca filmarea evenimentului va deveni una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua vostra mult asteptata. Dans, energie, muzica, declaratii de dragoste, emotii si chiar lacrimi de fericire, toate acestea vor fi revazute ori de cate ori doriti sa retraiti aceste momente magice, uneori chiar alaturi de cei dragi voua.

Filmarea unei nunti nu este un lucru usor, insa specialistii stiu mereu sa faca totul ca la carte. De aceea, este important sa apelati la o echipa cu experienta, la oameni pasionati si dedicati acestei arte. In acest fel, veti sti ca cele mai importante momente vor fi surprinse cu maiestrie in cele mai frumoase cadre, la fel si emotiile aferente acelei minunate zile.

Wedding Box va ofera cateva ‚ponturi’ in acest sens. Atentie, se filmeaza! 😉

Sa dam reply amintirilor

„Nu putem sa ne intoarcem in timp, insa putem sa dam replay amintirilor noastre. Nimic nu dureaza o eternitate, dar putem sa ne asiguram ca nimic din ceea ce ati trait voi, alaturi de persoanele dragi, nu va fi uitat”, precizeaza specialistii de la RIA Events Videography Cluj.

Video-urile spun povestea evenimentului vostru, asa ca cei de la RIA Events Videography Cluj vor fi acolo pentru a surprinde sentimentele, emotia si frumusetea pe care toata lumea a creat-o in jurul vostru.

Cameramanii sunt pregatiti sa captureze nu doar gesturile, ci toata emotia care sta in spatele lor, sa creeze impreuna cu voi amintirile pe care le veti revedea ori de cate ori vi se va face dor.

Sa povestim prin imagini

Da, nunta voastra poate fi povestita prin imagini! Este exact ceea ce Madalin si Simona de la SaraFilms incearca sa faca. Si, evident, reusesc!

Madalin si Simona formeaza un cuplu pasionat de imagine si emotie, care traieste o poveste frumoasa de iubire si caruia ii place sa povesteasca prin imagini cele mai frumoase momente din viata voastra.

Deci cum arata povestea voastra de iubire in imagini?!

Calitate, seriozitate, profesionalism si mult-mult zambet!

Deviza Nova Film Studio, in cateva cuvinte, este exact aceasta: calitate, seriozitate, profesionalism si mult-mult zambet! Si ce poti sa iti doresti mai mult?!

Istvan Farago de la Nova Film Studio este atat videograf, cat si editor de film. Acesta prefera genul de filmare de tip instantaneu, spontaneitate dar in functie de client ating si zona de regie.

Istvan considera ca o filmare este mai reusita daca sunt puse in valoare sentimentele reale existente intre cei doi si nu actoria.

Montajele sunt de tip film, acompaniate de muzica de fundal si de efecte speciale!

Cele mai frumoase momente ale unei zile de poveste

Ziua perfecta poate deveni amintirea cea mai draga! Iar serviciile Dani Wolf Videography va pot ajuta in acest sens!

Videograful de nunta este de parere ca toate cuplurile isi doresc ca ziua in care isi unesc destinele, ziua in care ei decid sa devina o familie, sa fie una memorabilia, sa fie o zi de poveste. „Rolul meu este acela de a surprinde cele mai frumoase momente din ziua nuntii lor, momente de care sa isi aduca aminte si pe care sa le poata derula peste ani si ani”, precizează acesta.

Voi cum vreti sa arate filmul nuntii voastre?

Aflati mai multe detalii despre videografi in sectiunea VIDEO! Puteti sa solicitati fiecaruia o oferta direct din WEDDING BOX! Ne pregatim de petrecere, nu-i asa?

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0