Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Cunoscatorii stiu deja faptul ca Diamann by Holdmann este echivalentul calitatii si al profesionalismului. Atelierul din Cluj-Napoca este locul perfect unde pasim in lumea creatiilor de lux, fiind ghidati si consiliati de bijutieri profesionisti, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Magazinul de Bijuterii Diamann, creat de catre Holdmann Gerhardt, va pune la dispozitie o gama variata de modele de verighete, inele cu diamante sau inele cu pietre pretioase, lucrate manual, doar din materiale premium: aur alb sau galben, platina, paladium, diamante si pietre pretioase.

Insa, pe langa modelele proprii, Bijuteria Diamann by Holdmann colaboreaza pe segmentul de verighete cu firma CORIOLAN, producatorii numarul unu in Romania! Iar ‘vedeta’ anului 2018 este colectia CARBON, disponibila la atelierul Diamann by Holdmann din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre verighete, despre tendinte si sfaturi pentru miri ne ofera chiar Holdmann Gerhardt, creatorul Diamann.

Care sunt atuurile brandului Diamann by Holdmann?

Indiscutabil, calitatea lucrarilor si pregatirea profesionala fac diferenta! Noi suntem bijutieri profesionisti nu “vanzatori de aur“. Pentru noi, fiecare lucrare, comanda este considerata un proiect ce trebuie dus la un bun sfarsit, de la discutia amanuntita cu clientul, pana la realizare si predarea acesteia. Stim cat de importanta este daruirea unui INEL de LOGODNA sau a VERIGHETELOR si, din acest motiv, dorim ca si calitatea bijuteriilor sa fie la inaltimea momentului.

Ce trebuie sa retinem atunci cand ne alegem verighetele?

Cel mai important aspect la care trebuie sa ne gandim la achizitionarea unei perechi de verighete este ca aceasta bijuterie, pe langa simbolul puternic pe care o reprezinta, va fi purtata aproape non-stop. Si pentru asta e nevoie ca verigheta sa fie: CONFORTABILA, REZISTENTA si cu un DESIGN care sa ii reprezinte pe cei care o poarta.

Cei care calca pragul atelierului Diamann by Holdmann primesc si consultanta in alegerea bijuteriilor. Ce ii indrumati si de ce este importanta ghidarea clientului?

Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta de specialitate in vederea alegerii verighetelor. Este o etapa obligatorie in alegerea verighetelor, doarece noi dorim ca viitorii miri sa decida in cunostinta de cauza referitor la design-ul acestora, duritatea lor, culoarea, textura, caratajul aurului si asupra pietrelor si a materialelor  complementare folosite in realizarea verighetelor. Cum unele modele de verighete NU PERMIT redimensionarea ulterioara, este foarte important ca la aceste modele marimile sa fie luate foarte exact si in multe cazuri oferim o pereche de verighete de proba din alama pe care viitorii miri sa o poarte cateva zile pentru a vedea daca   marimile  verighetelor sunt corect alese.

                     consiliere Diamann consiliere verighete consiliere bijuterii 

Referitor la parteneriatul cu binecunoscutul brand Coriolan, o noutate o reprezinta verighetele din colectia Carbon. De ce sunt acestea atat de speciale?

Suntem parteneri CORIOLAN care este cel mai important producator de verighete din Romania!  Cu un personal forte bine pregatit professional, prelucreaza aurul cu pasiune si suflet, combinand atuu-rile tehnologiei germane de ultima ora cu dedicarea si ardoarea puse in slujba unui produs perfect. Suntem onorati de aceasta colaborare si bucurosi ca putem oferi clientilor nostri verighete de calitate premium ‘Fabricat in Romania’!

coriolan

 verighete coriolan

coriolan partener diamann

O noua colectie Carbon 2018 si-a facut aparitia pe site-ul nostru si, este  disponibila exclusiv la comanda. Este vorba despre verighetele din aur si fibra de carbon, o „inventie” pe care Coriolan o aduce pentru prima data in Romania. Este o splendoare cum aurul, fie el alb, galben sau roz, este combinat cu fibra de carbon si impodobit cu diamante. Este o colectie care, din primul moment dupa prezentare, a castigat  admiratia viitorilor miri si se bucura de un success foarte mare.

 colectia carbon coriolan

carbon coriolanverighete carboncarbon

Cunoscatorii brandului Diamann by Holdmann stiu ca aici se fauresc bijuterii de autor. Cine opteaza pentru ele si cand este recomandat sa alegem astfel de creatii?

Realizam si bijuterii de autor lucrate la cererea expresa a clientilor. Sunt bijuterii unicat,  personalizate de la proiect, design, pana la realizare.

Da! Sunt persoane care doresc sa poarte numai astfel de bijuterii unice sau realizate manual cu multa grija, talent si daruire.

Diamann by Holdmann mai ofera servicii de reparatii profesionale si reconditionari la bijuterii de aur folosind tehnica traditionala sau tehnologii de ultima ora pentru a reda bijuteriei dumneavoastra stralucirea si frumusetea de alta data. Pentru acest lucru dispunem de personal calificat cu multi ani de experienta care reuseste sa readuca la viata bijuterii vechi care au fost  purtate, in multe cazuri, de bunicii sau strabunicii posesorului.

diamann

verighete autor

Care sunt tendintele actuale in alegerea verighetelor?

In tendintele anului 2018, in ceea ce priveste verighetele, se incadreaza, indiscutabil, colectia CARBON 2018 de la Coriolan, dar raman in trend si verighetele puternic personalizate cu gravuri special realizate in relief si impodobite cu unul sau mai multe diamante.

Modelele clasice la verighete raman vesnic in tendintele marilor case de bijuterii, cu usoare modificari ale culorii, latimii sau a formei si renasc an de an, fiind purtate cu mare drag si de actualii miri.

Dar, cum in moda si in viata de zi cu zi nimic nu se opreste, Diamann by Holdmann pregateste deja colectia pentru anul viitor!

Daca doresti sa optezi pentru bijuterii de calitate, solicita o oferta de la Diamann by Holdmann direct din Wedding Box! 

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0