Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

In acest articol va vom povesti cum a fost la Wedding Show, targul care a avut loc la Grand Hotel Italia si care a adunat furnizori de nunti pregatiti sa impresioneze orice vizitator care a trecut pragul targului, in cautarea celor mai bune servicii pentru nunta lui.

Noi, echipa Wedding Box, am participat la acest targ. A fost o experienta tare frumoasa sa avem ocazia sa cunoastem multe miresici care deja au incercat To Do List-ul Mireselor si au fost tare incantate de ce au gasit acolo, dar si de miresici curioase gata sa schimbe carnetelele si pixul, cu o agenda electronica a miresei.

wedding box

 

Daca ne-am intalnit la targ, iti multumim ca ai stat de vorba cu noi. Daca nu ne-am intalnit, ne pare bine ca esti acum pe Blogul nostru si te invitam sa explorezi intreaga platforma Wedding Box si sa iti faci chiar in acest moment un cont pe To Do List-ul Mireselor!

Intr-o locatie de 5 stele, targul de nunti Wedding Show Grand Hotel Italia nu putea sa fie altfel decat un eveniment de 5 stele. Furnizorii de servicii pentru nunti s-au intrecut in decorarea standurilor, iar atmosfera a fost una extrem de placuta si eleganta.

Probabil atractia targului a fost prezenta creatorului de moda Catalin Botezatu, care si-a luat timpul necesar pentru a saluta fiecare furnizor. Am asistat apoi la o prezentare de costume pentru miri de la Catalin Botezatu, o adevarata lectie de stil si bun-gust. Cel mai mult ne-au placut accesoriile pentru miri, care ne dovedesc inca o data ca detaliile fac diferenta, cand vine vorba de a avea o tinuta deosebita.

catalin botezatu oficial store

De asemenea, pe scena targului am avut parte de o multime de momente speciale, de concerte si prezentari de moda cu rochii de mirese si de seara, de pe care nu iti puteai dezlipi ochii.

Mai jos v-am pregatit o selectie de poze cu furnizorii Wedding Box prezenti la targ. Daca nu ati ajuns la acest eveniment, nu va ingrijorati pentru ca puteti sa cereti oferte direct prin Wedding Box! Vom incerca sa refacem o parte din atmosfera targului prin poze, insa cu limitele impuse de acest canal de comunicare: fara aromele minunate ale prajiturelor, parfumul florilor alese sau degustarile alese.

Multumim prietenilor de la Atelier Insignum pentru sprijinul acordat in realizarea acestei minunate galerii foto!

Standul Atelier Insignum

Atelier Insignum pe Wedding Box

atelier insignum pe wedding box

Standul Lemnul Verde

lemnul verde wedding box

Standul Chocodor 

Chocodor pe Wedding Box

Standul Friandise

Friandise pe Wedding Box

Standul Dream Events

dream events pe wedding box

Standul Flori de Lux

flori de lux pe wedding box

Standul Epics Photobooth

epics photobooth pe wedding box

Standul Vanilla Events

vanilla events pe wedding box

Standul Maya Fashion

maya fashion pe wedding box

Standul Demetra Boutique 

demetra boutique pe wedding box

Standul Sophie Wedding House

sophie wedding house pe wedding box

Standul Salon Maria

salon maria pe wedding box

Standul Men’s Club

men's club wedding box

Gabriela Popescu Make-up

gabriela popescu pe wedding box

Cvartet Wedding Music

cvartet pe wedding box

Arpi and the Zip Band

arpi and the zip band pe wedding box

Adrian Botos Photography

Adrian Botos pe Wedding Box

Wedding Show Grand Hotel Italia ramane unul dintre celele mai elegante targuri de nunti din Cluj Napoca si probabil din intreg centrul Transilvaniei. De-abia asteptam editia de anul viitor!

Nu uitati ca pe www.wedding-box.ro puteti solicita oferte direct furnizorilor, iar To Do List-ul Mireselor o sa va ajute sa va palnificati nunta usor si fara stres. Si e gratuit!

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0