Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Pentru cei care isi doresc o nunta ca in basme (-le moderne), artificiile si efectele speciale nu trebuie sa lipseasca. Chiar daca in ultima perioada, in jurul artificiilor de interior „au roit” diverse intrebari, avand in vedere cele intamplate anul trecut in Bucuresti, echipa de profesionisti Pyro Art ne asigura ca nu trebuie sa ne facem grij, intrucat folosite cum scrie la carte, respectand toate masurile de siguranta, artificiile nu fac altceva decat sa ofere si mai multa magie momentelor speciale din cadrul nuntii.

Pyro Art Cluj Artificii nunta

Pyro Art

„Profesionalismul, experienta si alinierea la legislatia si agrementele europene ne recomanda pentru a fi partenerul ideal in cele mai speciale momente din cadrul nuntii dumneavoastra”, transmit reprezentantii Pyro Art. Astfel, dupa ce si-au ales efectele speciale dorite, misiunea mirilor se incheie aici, acestia urmand doar sa se bucure alaturi de cei dragi de cele mai sigure, dar totodata spectaculoase artificii. Pyro Art reprezinta asul din maneca fiecarui cuplu care doreste sa isi ofere o nunta de neuitat. Sentimentul de magie, emotie si incantare oferit de un spectacol profesionist va da unicitate nuntii si o altfel de intensitate trairilor invitatilor.

Echipa Pyro Art din Cluj-Napoca ofera atat efecte speciale de interior: artificii, tunuri profesionale de confetti, gheata carbonica, cat si pentru exterior: artificii, piromuzicale, artificii la sol, sigle, scrisuri pirotehnice, show de flacari. Totul depinde de preferinte, dar si de bugetul fiecarui cuplu. Preturile variaza in functie de intensitate, complexitate si durata.

Pyro Art Cluj Artificii

Pyro Art

Pentru nunti, cei de la Pyro Art recomanda ca un spectacol pirotehnic de exterior sa dureze maxim cinci minute, dar sa aiba o intensitate ridicata. Cei care opteaza pentru un spectacol de artificii, trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte, in afara de pret. Un factor decisiv poate fi amplasarea restaurantului, intrucat exista anumite zone in care artificiile nu sunt permise. „Regulamentul privind executarea focurilor de artificii este foarte strict si prevede amenzi usturatoare atat pentru restaurant, cat si pentru firma care organizeaza spectacolul. Firma Pyro Art detine toate autorizatiile necesare, iar pentru fiecare foc in parte, obtinem o autorizatie separata de la institutiile competente”, transmit reprezentantii Pyro Art.

Pyro Art Artificii

Pyro Art

Artificii de exterior clasice si piromuzicale

Artificiile de exterior si piromuzicale se calculeaza in functie de bugetul pe care fiecare cuplu il aloca. Bugetul influenteaza in mod direct caracteristici precum: calibru utilizat (de 25 mm la 200 mm), amploarea si inaltimea efectului, intensitatea si efectul (forma, dimensiunea, culoarea).

In cadrul categoriei de exterior, mirii pot opta pentru doua tipuri de artificii: clasice sau piromuzicale (sincronizate pe muzica). „Dansul artificiilor” poate fi acompaniat de o piesa de suflet, iar in etapa de negociere, mirii vor primi o simulare HD a showului si bugetul aferent piromuzicalului dorit.

Durata optima pentru un foc de artificii clasic este de trei-cinci minute, iar pentru un piromuzical este egala cu durata piesei alese.

Artificii de interior si de exterior

Pentru interior, mirii pot opta pentru artificii fara fum, flacara rece si nearzatoare, declansate wireless de catre personal calificat si autorizat sau pentru artificii de tort.

Pentru exterior, echipa Pyro Art ofera mai multe pachete, în functie de preferintele fiecarui cuplu.

 

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0