Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Carina si Bogdan, instructorii de la Chic Dance Studio, ne ofera 9 sfaturi pentru un dans al mirilor memorabil!

Pășiți împreună pe ringul de dans, prietenii și familia se adună în jurul vostru și urmează să dansați primul vostru dans ca soț și soție. Vă doriți ca acest moment să fie magic, plin de emoție și bucurie și memorabil atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri.

Iată câteva lucruri de care să țineți cont pentru a avea un dans al mirilor așa cum vă doriți:

1. Nu trebuie să aveți experiență

Nu trebuie să aveți experiență în domeniul dansului pentru a avea un dans al mirilor deosebit. Este suficient să luați câteva ore de dans de la specialiști care știu să vă învețe pașii de bază și câteva figuri, adaptate experienței voastre. Dacă vreți să fiți mai stăpâni pe mișcările voastre puteți urma și un curs de dans cu câteva luni înainte de nuntă.

2. Repetați cât mai mult

Nici dansatorii profesioniști nu pot realiza o coregrafie perfectă fără să aibă în spate multe ore de repetiții. Faceți-vă timp să exersați coregrafia cât mai mult, pentru a vă obijnui cu fiecare pas.

3. Distrați-vă împreună

Dansul mirilor și pregătirea acestui moment trebuie să fie o experiență frumoasă, relaxantă și distractivă, pe care să o trăiți împreună. Un curs pentru dansul mirilor vă va ajuta să aveți o coregrafie pe care să fiți siguri și să petreceți mai mult timp împreună.

Carina și Bogdan, instructorii de la Chic Dance Studio, vă oferă cursuri de dans destinate mirilor, pentru ca momentul vostru de dans să fie memorabil. Îi puteți contacta AICI.

4. „Keep it simple”

Adaptați mișcările și gradul de dificultate al coregrafiei la capacitățile voastre. Nu vă doriți o coregrafie prea complicată, ci una pe care să o puteți învăța și care să vă permită să vă bucurați de momentul vostru.

5. Exersează în pantofii pe care îi vei purta la nuntă

O pereche de pantofi noi și un ring de dans alunecos reprezintă coșmarul oricărei mirese. Asigură-te că vei repeta coregrafia încălțată cu pantofii pe care îi vei purta în ziua nunții. În acest fel te vei obișnuii să te miști cu ei. Acest sfat este valabil și pentru bărbați, deoarece și ei pot avea probleme în a dansa cu o pereche de pantofi noi.

6. Rezervați-vă suficient timp

Începeți să învățați coregrafia cu cel puțin 2 luni înainte de nuntă. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a învăța fiecare pas și pentru a repeta, fără să intrați în criză de timp.

Citește și: Cu cât timp înainte de nuntă ar trebui să începem pregătirea pentru dansul mirilor?

7. Alegeți melodia potrivită pentru voi

Mulți miri au tendința de a alege, pentru primul lor dans, o melodie care este la modă în perioada nunții lor, dar voi vă doriți ca dansul și nunta voastră să fie deosebite. Încercați să alegeți o melodie care vă reprezintă, care spune o parte din povestea voastră sau care înseamnă ceva deosebit pentru voi. În acest fel veți fi cu siguranță deosebiți.

În același timp, aveți grijă să trimiteți DJ-ului melodia potrivită, pentru a nu avea surprize.

8. Luați în considerare dimensiunea ringului de dans

În momentul în care decideți coregrafia, singuri sau împreună cu instructorul de dans, asigutați-vă că păstrați în minte dimensiunea ringului de dans pe care veți dansa în ziua nunții.

9. Alegeți instructorul de dans potriviți pentru voi

Dacă alegeți să vă ușurați munca și să apelați la un instructor profesionist pentru a învăța dansul mirilor, asigurați-vă că discutați înainte de începrea coregrafiei și că sunteți pe aceeași lungime de undă. Vă doriți un instructor care să aibă răbdare cu voi, să știe să adapteze coregrafia pe parcurs, dacă este nevoie, și să vă ajute să o învățați într-un mediu relaxat și distractiv.

Chic Dance Studio vă poate ajuta să aveți o corefragie deosebită. Le puteți cere o ofertă, direct prin Wedding Box, AICI.

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0