Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Vom incepe cu ce ne-a placut cel mai mult la prima editie de Transilvania Wedding Fair: spatiul extrem de generos si conditiile bune de desfasurare a activitatilor. Fiecare furnizor si-a putut rezerva un spatiu suficient de mare pentru a permite probele rochiilor de mireasa, mici demonstratii sau degustari.

De asemenea, atmosfera a fost una de sarbatoare. Scena a gazduit momente artistice in permanenta, astfel viitoarele cupluri de miri au putut vedea live artistii cu care ar putea colabora pentru momentele speciale de la nunta lor. De la interpreti de muzica populara, la trupe de cover-uri, cvartete, o trupa speciala de swing si boggie si dansatori profesionisti. Din categoria momente speciale photobooth-urile si cocktail barurile au fost nelipsite.

Din categoria “musai trebuie sa ai la nunta”, adica sala de nunti, rochia de mireasa, costum de mire, fotograf, flori si decoratiuni, dulcegarii, partea de machiaj si coafura, au fost numerosi expozanti care practic s-au intrecut in a-si expune cat mai bine produsele si serviciile. Am avut parte de prezentari de rochii de mireasa, de demonstratii de machiaj, de o prezentare a trendurilor pentru coafurile mireselor in 2016, totul pentru ca participantele la targ sa plece acasa informate si cu multe oferte de la furnizori, deoarece toti au pregatit pachete atractive pentru cupluri.

Echipa platformei wedding-box.ro a fost prezenta in calitate de partener media la acest eveniment. Ne-am intalnit cu miresicile si am avut ocazia sa le aratam persoanal cum functioneaza To Do List-ul Mireselor. De la miresicile care si-au facut cont inainte de targ, am povestit despre cum e sa ai o agenda electronica cu ajutorul careia sa iti planifici nunta. Raspunsurile au fost pozitive, dar nu trebuie sa ne credeti! Mai bine testati si voi To Do List-ul Mireselor si vedeti cum e sa iti planifici nunta de pe laptop sau telefon 🙂

Ce mai pot spune despre Transilvania Wedding Fair este ca a fost un eveniment plin de viata si voie buna. Trupele de pe scena au creat o atmosfera foarte vesela. La asta a contribuit activ si Bogdan Bob Radulescu, gazda evenimentului. Cred ca gif-ul de mai jos spune tot:

transilvania wedding fair

Credits: Trupa 3 O’clock si Bogdan Bob Radulescu

Cu cine ne-am intalnit la Transilvania Wedding Fair?

A fost imposibil sa ii ratezi pe cei de la Mojito Bar Events la targ. Cocktailurile lor colorate si paharele atent decorate pur si simplu iti furau ochii.

Daca nu ai fost la targ si i-ai ratat, cere-le oferta direct de pe profilul lor de pe wedding-box.ro cu un click AICI

wedding-box.ro mojito bar events

wedding box mojito bar events

wedding box mojito bar events

 

Maya Fashion

Daca ai trecut pe la targ, cu siguranta nu ai putut rata standul Maya Fashion, un stand foarte modern, cu un loc generos pentru ca rochiile de mireasa sa poata fi probate confortabil.

Daca nu ai ajuns la targ, vezi rochiile pe wedding-box.ro si cere o oferta direct pe site, mentionand modelul. Click Aici

maya fashion wedding box maya fashion wedding-box.ro maya fashion wedding box cluj

Perfect Day Decor

Printre primele zambete care te intampinau la targ, erau zambetele fetelor de la Perfect Day Decor, intr-un stand boem si atent aranjat.

Poti sa soliciti oferta si direct prin Wedding Box. Click Aici

perfect day decor wedding box cluj perfect day decor wedding-box.ro perfect day decor wedding-box.ro

Atelier Insignum

Un alt stand care cel putin iti starnea curiozitatea si de la care greu iti luai ochii, era Atelier Insignum. Mic si cochet, cu un domn foarte amabil, gata sa iti prezinte serviciile sale fotografice.

Vezi galeria de imagini de la Atelier Insignum Aici si solicita-le o oferta direct de pe Wedding Box, daca nu ai facut-o deja.

atelier insignum wedding box cluj

 

Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, Trupa de Acoperire si Cantabile Cvartet

Trupele ne-au incantat cu muzica live si au umplut sala de voie buna. Daca dai click pe numele trupei, poti intra direct pe profilele lor si daca la targ nu ai cerut o oferta, acum e momentul sa o faci! 

 

 

 

 

 

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0