Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0

Dansul mirilor este probabil unul dintre cele mai asteptate momente de la nunta. Fiecare cuplu isi alege melodia care va deschide frumosul lor drum impreuna, in functie de preferintele personale si genul muzical preferat. Insa pentru cuplurile care prefera rock-ul sau pur si simplu o balada superba cu versuri pline de insemnatate, am pregatit o selectie de balade rock pentru dansul mirilor pe care merita sa o aveti in vedere.

Cel mai frumos e atunci cand alegem o melodie cu semnficatie: poate fi o melodie de la trupa voastra preferata (toate trupele rock, clasic sau alternativ, au compus cel putin o piesa, fie o balada sau chiar o piesa ritmata perfecta pentru momentul vostru), o melodie cu mesaj puternic care exprima exact ce simtiti unul pentru celalalt sau poate v-ati cunoscut chiar la un concert rock si acest gen muzical va reprezinta.

Rock-ul a fost si este un gen muzical care exprima o gama infinita de sentimente si trairi si chiar daca uneori regasim melancolia in baladele rock, sunt numeroase piese care transmit exact ce trebuie pentru un dans rock al mirilor.
Sugestia noastra ar mai fi sa apelati la un cover band, fiindca orice piesa rock ati alege, riff-urile de chitara pe ritmuri de tobe live vor crea atmosfera perfecta, iar invitatii vor fi extrem de impresionati! Noi am pregatit o lista pentru voi cu piese rock pline de emotie, asa cum va fi si dansul vostru si care speram sa va inspire.

1. Creed – With Arms Wide Open

2. Extreme – More Than Words

3. Whitesnake – Give Me All Your Love Tonight

4. Mr. Big – To Be With You

5. Shinedown – I’ll Follow You

6. Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing

7. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine

8. Queen – You’re My Best Friend

9. Scorpions – Still Loving You

10. The Police – Every Breath You Take

11. Journey – When You Love A Woman

12. Bon Jovi – I’ll Be There For You

13. Led Zeppelin – Thank You

The Remakers iti vor interpreta oricare dintre baladele de mai sus pentru ca tu sa ai parte de un dans al mirilor cu adevarat rock!

Vezi aici si Cele mai romantice melodii pentru dansul mirilor

Share Share on Facebook0Google+0Pin on Pinterest0